facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kungsängens vårdcentral

Kungsängens vårdcentral
Address: Gamla Landsvägen 2 , Kungsängen 196 30, AB, SE
Phone: +46 8 587 325 10
City: Kungsängen
Zip Code: 196 30


Opening Hours

Monday: 08:00-17:00
Tuesday: 08:00-17:00
Wednesday: 08:00-17:00
Thursday: 08:00-17:00
Friday: 08:00-17:00


related searches: Tibble Vårdcentral, Liseberg vårdcentral, Vårdcentral Stockholm, Kungsängen Stockholm, Kallhälls Vårdcentral, Vårdcentralen Liljeholmen, Drop-in vaccination Stockholm, Jakobsbergs vårdcentral
Reviews
Har läkare Viktoria och har haft henne i ca 4 år och är oerhört nöjd och tacksam att ha henne som läkare då jag alltid får den hjälp och stöd jag behöver. Har likväl alltid fått snabba läkartider hos henne vilket jag uppskattar otroligt mycket! Den personal jag har träffat har alltid haft ett trevligt bemötande gentemot mig och jag har därmed ett väldigt god intryck av Kungsängens vårdcentral.
Samtliga läkare som har specialitet i Allmän medicin har tyvärr slutat har endast ST-läkare idag. Hur är detta möjligt? Jag kommer att byta vårdcentral!
Omöjligt att få tid! Personalen i telefonen vill inte ens boka in en tid för undersökning av mitt sjuka barn eftersom hon på telefon kunde veta att läkaren inte skulle kunna göra nått. Har vid flertal tillfällen blivit avbokad på inbokade läkarbesök för att läkaren helt plötsligt ska jobba hemifrån, fick hjälp första gången att boka om besöket av den som ringde för att avboka, andra gången när läkaren själv ringde fick jag rådet att själv ringa in igen och boka en ny tid. Alltid otrevlig personal när man ringer in. Kommer inte vända mig till den här vårdcentralen igen.
Den här vårdcentralen är ett skämt, nu är det tredje gången min pappa 93 år blir bortglömd trots en bokad tid. När han väl får komma in mer än 1 timma senare så har man inte tid att göra det som ska göras bl a provtagning. Han får istället en ny tid 14 dagar senare Han vill ogärna ringa VC eftersom någon bland dem som svarar är så otrevlig. Saknas uppenbarligen empati för dem som behöver vård. Två gånger har Danderyd skickat promemorior för att tala om vad VC har skyldighet att göra men inte gjort när det gäller min pappa. Blir både ledsen, upprörd och förbannad.
Otrevlig och okunnig personal i labbet, som nålrädd ska man inte gå hit och lämna blodprov. Otrevlig tjej i receptionen också. Alla verkar ha en dålig dag på detta ställe.
Telefonen var hemma och när jag kom hem fanns ett meddelande på telefonen att jag missat ett bokat besök på vårdcentralen. Jag hade inte fått någon information om att jag skulle vara där vid det tillfället däremot hade jag ett besök bokat till den 17 maj. Nästa dags morgon ringde vårdcentralen och jag fick då veta att det missade besöket var hos en annan läkare än mitt inbokade besök den 17 maj. Min hustru som gör sitt bästa för att hålla ordning på alla vårdaktiviteter kan inte heller förstå vårdcentralens konstiga arbetssätt. Varför ska jag nu helt plötsligt gå till en annan läkare och varför får jag inte reda på att jag ska vara på vårdcentralen förrän tiden har passerat? Folke och Laila Englund
Otrevligt bemötande i receptionen.Dem kan aldrig hjälpa dig med basala saker och skickar alltid vidare dig till andra sjukhus.
Sämsta vårdcentral, otrevliga personer som svarar så hård och otrevlig. Bort glömd prov svar eftersom en läkare är föräldra ledig. Ingen tar ansvar för sitt jobb.
Riktigt dåligt, oprofessionell och inkompetent personal. Jag själv snart färdig sjuksköterska och jag tyckte deras personal var ett skämt. Jag vet inte hur dessa kan bara få jobb så där och leka med människornas liv, integritet och säkerhet. Typiskt Sveriges vård idag är löjligare än öknens.
Sveriges troligtvis sämsta och mest inkompetenta personal. Åkte dit för en svullen och blödande stortå, träffade den läkare som spenderade 1-2minuter och sa att dem inte kan göra något och att jag måste åka till närakuten, jag frågade om jag behövde remiss men fick svar nej. Åkte till närakuten som sa att jag måste åka tillbaka till Vårdcentralen och som borde ha hjälpt mig. Sjukvården i Sverige har blivit värre än sjukvården i U-länder
Comment on this business

to add Kungsängens vårdcentral map to your website;