facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kungsängens Veterinärklinik AB

Kungsängens Veterinärklinik AB

About

Vi erbjuder:
Gastroskopi
Bronkoskopi
Hjärt undersökningar
Ultraljud
Fullt utrustad labb
Dialys
Kirurgi
Stenter för trakeal kollaps
Tandvård, mm

Story

Vi erbjuder:
Röntgen
Ultraljud
Fullt utrustad labb
Operation
Hjärtundersökningar
Tandvård
Dialys
Stenter för trakeal kollaps
mm

Address: Tibble torg 3, 19634 Kungsängen, Sweden
Phone: 0700954884
City: Kungsängen
Zip Code: 19634



related searches:
Reviews
1. De glömde skriva ut medicin. De skrev sen ut en medicin som inte finns. Och slutligen skrev de inte ut tillräckligt mycket medicin. 2. Det går inte att nå dem per telefon. Oavsett när eller hur många gånger man ringer så är det upptaget eller man blir klickad. De har inget fast telefonnummer med köfunktion utan ett vanligt mobilnummer. Kommer gå till någon annan veterinär hädanefter för detta tar alldeles för mycket tid och energi.
Alltid så vänliga & kunniga förtroendegivande & så vänliga mot våra 3 Pälsklingar man blir trygg hos dom
AKTA ER om ni tänker köpa valp eller har köpt valp och uppfödaren rekommenderar den här veterinären! Jag blev vägrad att få min egen valps journal, inget svar på varken mail eller telefon men efter anmälan till djuransvarsnämnden så blev de tvungna att skicka det efter hela 6 månader! I mailet stod det "skickar journalen pga. hot mot vite". De här tror verkligen att de kan komma undan genom att låta bli att svara.
Låt dom inte klippa några klor. Dom kan inte detta och tre tassar utav fyra blöder på grund av att dom klippt fram så purpan syns på flera klor och detta är skandal. Min vovve blöder i flera timmar, för detta. Har fotat som bevis
Så bra bemötande. Vi har ingen försäkring och fick ta flera beslut om undersökning. Pedagogiskt förklarar av veterinären.
Så varm och trevlig personal! Märks att de älskar djur.
Jag har messat, mejlat och ringt flera gånger. Inget svar. Man kan inte ens lämna ett meddelande. Det står att de har öppet. Det är viktigt att mottagningar som denna går att få tag i tycker jag om något akut skulle hända, då det är långt till närmaste akutmottagning för djur. Känns oseriöst när man inte kan få tag på dem Jag hörde endast av mig för vaccinering nu men detta har även hänt flera gånger tidigare när vi behövt få tag på dem när min mammas katt varit sjuk. Att inte ens komma till en telefonsvarare när man ringer den enda veterinärmottagningen i kommunen känns bara inte ok. Och att det endast finns ett mobilnummer. Väl där så är de trevliga och gör säkert ett bra jobb men som mottagning så väljer jag nu en som man kan få tag på och som känns trygg.
Lovely clinic, friendly staff, and easily accessible via bus. The online booking page is currently down, however if you email them it is easy to arrange a time. The vetinarian herself was very good at communicating what she was doing and found my cats adorable. Översatt av Google Härlig klinik, trevlig personal och lättillgänglig med buss. Onlinebokningssidan är för närvarande nere, men om du mailar dem är det enkelt att boka en tid. Vetinären själv var väldigt bra på att kommunicera vad hon gjorde och tyckte att mina katter var bedårande.
Superfint bemötande av mycket trevlig personal.
Vänligt bemötande. Snabb inskrivning. Åkte dit akut med hund. Fick lämna in hunden för åtgärd under dagen, men redan senare på förmiddagen hörde de av sig med klarbesked. Smidigt att ha en veterinär så nära som dessutom har förmågan att ta in akutfall.
Comment on this business

to add Kungsängens Veterinärklinik AB map to your website;