facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kungsbacka Golfklubb

Kungsbacka Golfklubb

About

Varmt välkommen till Kungsbacka Golfklubbs facebooksida! Här kan du följa oss i vardagen. Vill du bli medlem eller besöka oss så ser vi fram emot att ta hand om dig på bästa sätt. Det mesta av nyttig info hittar du på www.kungsbackagk.se

Story

Kungsbacka Golfklubb bildades 1970 och de första hålen var spelklara 1974. Banan bestod då av 13 hål, dagens hål 1-6 och 12-18. De resterande fem hålen färdigställdes 1977 och 18-hålsbanan benämns idag "Gamla Banan". Bankaraktären spänner från lummig skogs- och parkbana till vindpinad seaside.

"Nya Banan" är en tuff 9-håls fullängdsbana med mycket skog och vatten som blev spelklar 1992. Den blev ett perfekt komplement till Gamla Banan.

"Korthålsbanan" är en 9-håls "pay and play"-bana med mycket fina greenområden. Den färdigställdes 2003 efter att innan dess ha bestått av 5-hål.

TRÄNINGSMÖJLIGHETER
På anläggningen finns fina träningsmöjligheter:
En drivingrange med mattor/grästees och målgreener. Studio och mattor under tak.
Tre övningsgreener, en framför klubbhuset (endast för medlemmar och greenfeegäster), en vid parkeringen och en vid drivingrangen
Flera chip- och inspelsområden

Address: Hamravägen 15, 429 44 Särö
Phone: 031-938180
City: Särö
Zip Code: 429 44


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:30
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 16:00
Saturday: 08:00 - 15:00
Sunday: 08:00 - 15:00


related searches: särö golfklubb, forsgårdens gk, vallda gk, albatross gk
Similar places near
Lollos Golfstore Kungsbacka GK Lollos Golfstore Kungsbacka GK 15 meter Bäst pris och bäst service! Man får alltid grym hjälp samt väldigt trevlig och kunnig...
Särö Golf Club Särö Golf Club 3 km Otroligt fin bana med fina vyer och vackert inramade hål! Väldigt trevlig personal! E...
Reviews
Trevlig bana som jag gillade skarpt. Hålen som finns vid havet är magiska speciellt när vädret vi hade var magnifikt! Kan varmt rekommendera denna golf bana till andra.
Maten höll ej den höga förväntningar som de borde ha. Fisken något torr. Varmhållningen av maten ej 100%. Finns stor förbättringspotensial.
Jag har tidigare varit på Hamra golfklubb och ätit lunch. Jag tycker att dom har god mat när jag har varit där tidigare.
Det går fint att åka skidor också här
Fantastisk mat härlig serviceminded personal med rätta glimten i ögat. Allt går att lösa även för den kräsne.
I dag spelade vi Er 9-hålsbana. Jag måste tyvärr säga att jag sällan spelat en bana i sämre skick. I den mån vi kunde utläsa var fairway var så var dessa antingen utan gräs eller totalt sönderslagna med stora sår i fairway. Jag rekommenderar att Ni fortsättningsvis upplyser betalande gäster vad dom förväntas få för pengarna, jag tycker INTE detta var prisvärt
Fin natur att vandra i och inte bara spela golf i. Härdalens naturreservat med mäktiga gamla ekar att upptäcka
Vällagad och god mat
Toaletterna vid kiosken är verkligen under all kritik. För att vara en sån 'fin' golfklubb kan man vänta sig bättre. De stinker av urin och toalettsitsen trasig på en av toaletterna. Äckligt!
En rolig bana med utmanande och varierande hål. Gynnar den som har långa slag. Väldigt bra kvalité på hela banan, fika efter 12an. Spelat en gång men helt klart en favorit.
Comment on this business

to add Kungsbacka Golfklubb map to your website;