facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kungsörstorp Hotell & Konferens

Kungsörstorp Hotell & Konferens

About

En dryg timme från Stockholm och närmare än så till Örebro, Västerås och Eskilstuna erbjuder vi Mälardalens mest njutbara omgivningar och en komplett anläggning med plats för upp till 220 gäster i en kreativ miljö.

Story

Våra konferensergäster byter stress mot fokus, jakt mot effektivitet. Och det är bara en av anledningarna till att så många företag och organisationer väljer att kommer tillbaka till oss för sina presentationer, kickoffer, konferenser och möten. Andra anledningar är trevliga mottagandet, den höga servicen och de vettiga kostnaderna.

Address: Charlottenborgsvägen 30, 73632 Kungsör
Phone: 0227-13060
City: Kungsör
Zip Code: 73632


Reviews
Jag blev så besviken på de vegetariska och veganska rätterna. Inte bra kvalitetsmat. Färska grönsaker behövs verkligen, och det ska vara mat lagad från grunden.
Vi firade min svärfars 91-årsdag med familjen. En oslagbar miljö, en 10-poängsservice och utsökt mat!! Tack!! Familjen Andersson
Servicen och personalen är mer än fem +++++. Lugnt och avkopplande ställe. Perfekt för konferensen. Maten var också kanon! Promenadmöjligheter: Inte långt till Kungör centrum. Fina promenadmöjligheter och för löpning. Mat och dryck: Mycket vällagat och gott. Högsta betyg!
Grymt bra service och bemötande av samtlig personal på en vacker plats. Riktigt bra mat . Rummen är enkla men fräscha och det enda som jag kunde sakna lite var minibar/kyl och några fler kanaler på TVn. Möjlighet till bad, träning och padelspel finnes i lokalerna.
Var på planeringsdag med jobbet. Fick ett jätte mysigt rum i ett litet hus som vi hade för oss själva. Underbart god mat...och mycket!!. Bra val av dryck till maten. Bra frukost. Jättetrevlig personal. Vi kände oss väl omhändertagna. Några badade bubbel pool, några tog en långpromenad i skogen. Eller så bara softade man... Kan verkligen rekommendera detta !!
Fantasisk plats för konferens, liten som stor. Du möts av personal redan på parkeringen, får lots till konferenslokalen, erbjuds morgonkaffe och får av kocken en presentation av lunchen. Här är det det service på HÖG nivå. Enormt trevligt bemötande och vansinnigt god mat och fika!Tjänst: 5/5
Trevligt hotell, god säng, väldigt trevlig personal, men vegansk och vegetarisk är ni inte bra på. Färdiglagad kött-kopier är inte bara tråkigt, det är också att signalera att man inte bryr sig. Inte professionellt!
Fint ställe med fin utsikt . Har bara varit där för Julbord och det är en av de bästa jag varit på. Allt från maten till gotte bordet.
Väldigt god mat, väldigt fin plats. Fina rum.Rum: 5/5
Så himla god mat, 10 av 10Tjänst: 5/5
Comment on this business

to add Kungsörstorp Hotell & Konferens map to your website;