facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kupolen

Kupolen

About

Kupolen



"Kupolen är Dalarnas största köpcentrum med mängder av butiker, caféer och restauranger, allt från de stora kedjorna till mindre, specialiserade butiker.Bland butikerna på Kupolen är det lätt att hitta allt du behöver, oavsett om det är kläder, accessoarer, heminredning, teknik, böcker eller dagligvaror. När du behöver en paus i shoppandet finns det även ett brett utbud av restauranger och caféer."
Address: Kupolen, 781 70 Borlänge (commune)
City: Borlänge
Zip Code: 781 70



related searches:
Similar places near
CoSpace CoSpace 801 meter Översatt av Google Fantastiskt kontor! Original Great office space!
Norling Skylt AB Norling Skylt AB 3 km Duktiga och erfaren personal
Reviews
Kupolen har Allting under ett och samma tak! Och en enorm trevlig oas att slå sig ner och ta en fika för den som är fikasugen! Dom har även restauranger där för den matglada som känner sig hungrig!
Köpcentrum som har det mesta. Får inte full pott på stjärnorna för presentkortet går inte att använda i alla butiker.
Ringde till salongen för att göra en borttagning och nytt sett då jag hade akryl naglar ifrån en annan salong. Fick tid samma dag. Kom dit och dom gjorde endast påfyllning utan att fråga eller rekommendera att ta bort det gamla trots jag sa att jag hade material ifrån annan salong. Jag har Gjort akryl naglar länge då det håller bäst på mig. Efter 1.5 vecka var många naglar i dåligt skick. Efter 2 veckor hade 3 naglar lossnat och flera andra var lösa/ släppt. Gick dit, men fick inte reklamera då dom bara har 1 vecka på garanti och menade att naglarna innan var dåliga. Frågade då varför man inte tog bort det när jag sagt det om man vet att kvaliteten blir sämre, men det förstod dom inte. Naglarna ifrån den andra salongen var 2 månader gamla pga sjukdom m.m och inte en enda hade lossnat. Brukar göra påfyllning annars 5-6 veckor utan problem.
Många bra butiker! Själva köpcentret kanske behöver fräschas upp lite men ändå är man mest där för de fina butikerna som har mycket bra och trevlig personal!
Ett trevligt och rent köpcentrum med stort utbud av butiker och restauranger. Trevlig personal.
Jättefint och bra, nästan alla affärer finns
En bra shoppingmall med mycket saker att göra. Man skulle kunna dock lägga till några fler barn shopper.
Det finns mycket att hitta och butikspersonalen i de olika butikerna är ofta väldigt trevliga och hjälpsamma. Det känns dock som att själva stället suger själen ur dig. Dock endast min upplevelse, många verkar gilla stället.
Riktigt kuplikt men hade hellre velat typ åka bil runt istället för att gå, men annars toppen
Många butiker under samma tak . Shoppade idag Cervera , mycket bra hjälp .
Comment on this business

to add Kupolen map to your website;