facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kurmanja

Kurmanja

About

Kurmanja erbjuder yoga som är inspirerad av Mediyoga,yinyoga och Embodied yoga. Allt detta i hemma miljö.Individuellt eller i grupp. För dig som är nyfiken på vad yogaär och vad yoga kan erbjuda just dig.

Story

Välkommen till mig på Kurmanja

Min vision är att vägleda människor till att bättre förstå sina kroppar. Kunna slappna av och bli mer medvetna om sig själva. Yogan kan hjälpa till att ge insikt i kropp och själ, kropp och sinne. Även förstå rent anatomiskt och fysiologiskt vad som händer. Yogan är helt prestationsfri och ett verktyg att hjälpa dig i din vardag att må bättre.

Om mig:
Jag heter Anja och har sedan jag var liten tränat på olika vis. De senaste 8 åren har jag försökt att hitta vägar för att även lugna och träna mitt sinne. Jag mötte Cecilia Gustavsson på en träningsresa som ledde mig in på yogan. Under dessa åren har jag mött många olika yogastilar och yogainstruktörer. Den yogan jag gör är en mix av positiva upplevelser. De jag inspireras mest av är Embodied flow(TM), yinyoga och medicinsk yoga (terapeutisk yoga).

Den gemensamma nämnare och grunden i min yoga är medvetenheten. Att positionerna utförs ergonomiskt, medvetet och är uppbyggande för varje individ. Vi ser alla olika ut och har olika förutsättningar och möjligheter att utöva yoga.

I min profession är jag specialistsjuksköterska med kompetens inom astma/Kol, barn, ambulans och distrikt. Med ett brinnande intresse för hälsa. Jag är utbildad Medicinsk yoga Instruktör.

Jag föredrar att ha små grupper eller individuell träning. Företag kan anlita mig för återkommande events eller enstaka workshops. Jag har bland annat hållit i yoga för barn i en konståkningsklubb och även i en gymnastikförening.

Hör av dig!

Gruppträning med 6-8 deltagare: 80kr/gång ca 75min

Individuell träning: 400 kr för 60 min.

Betalas Swish eller kontant

Företag: skicka pm för förfrågan

All träning sker på egen risk

Address: Stålgatan 27, 282 34 Tyringe
City: Tyringe
Zip Code: 282 34


Comment on this business

to add Kurmanja map to your website;