facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kurshotell Ömc

About

ÖMC kurshotell ”On the Rocks” i skärgården utanför Göteborg.
Hotellet har 34 rum med modern hotellstandard och självincheckning.



"ÖMC, Öckerö Maritime Center är ett komplett utbildningscentrum för sjösäkerhet med utbildningscenter på Öckerö och på Rindö.Vår policy är att leverera högkvalitativa utbildningar inom sjösäkerhet och vår målsättning är att vara en resurs för såväl fisket, sjöfarten liksom på senare tid också vissa delar av luftfarten. Stora liksom små rederier, organisationer och företag ska känna sig lika välkomna och att vi med vårt stora kunnande och flexibilitet skall göra oss till er självklara samarbetspartner."
Address: Björnhuvudsvägen 45, 47532 Öckerö
Phone: +4631976590
City: Öckerö
Zip Code: 47532



related searches: Öckerö Maritime Center, Fredriksborg Hotell, Nimbus Öckerö
Reviews
Vid deltagande på kurser och boende på ert hotell borde bastun finnas tillgänglig om inte annat för en symbolisk summa då kostnader för kurser mm vida överskrider kostnaden för bastu.
Alldeles lagom. Fina rum. Bra städat. God frukost och lunch. Synd att de inte har någon middag. Närmsta matställe blir Strandbaren, ca 550 m promenad. Kurserna som erbjuds är verkligen lärorika, proffsigt utförande och härlig miljö gör att dagarna flyger fram.
Fina rum, bra mat från Nimbus, bra utbildning och väldigt trevliga och kompetenta instruktörer.
Utsikten fantastisk, trevlig personal o god frukost.
Mycket trevligt och naturskönt ställe.
Översatt av Google God natts sömn, morgonmåltid var inte succén, apelsinjuice, som vatten, hade aldrig stått på bordet förut Original Übernachtung gut , Morgenessen wahr nicht der hit Orangensaft wahr wie Wasser noch nie sowas auf dem Tisch gehabt
Översatt av Google Bra rent hotell Original Gutes sauberes Hotel
Comment on this business

to add Kurshotell Ömc map to your website;