facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kuskahusens Gårdshotell

Address: Kristinehov, Kuskahusen, 27357 Brösarp
Phone: 0414-92141
City: Brösarp
Zip Code: 27357



related searches: Kuskahusen se, Vandring Kuskahusen, Naturhyttan, Andrarum, Andrarum boende, Verkeån karta, Hjortslingan, Alunbrukets b&b
Similar places near
Galleri Stattin Galleri Stattin 4 km Det var påskutställning
Reviews
Utmärkt service, toppenfina rum och lokaler, grillhytta och fantastiskt fin omgivning. Nära resväg till Österlens alla pärlor. Vi återkommer gladeligen gång efter gång och även denna Kristi-himmelfärdshelg blev en kanonfin resa och vistelse här! På återseende! :
Vandrarhem med det lilla extra. Rent och fräscht, stort fint eget badrum och egen ingång samt en liten uteplats. Jättebra läge om du vill vandra.
Skön natur, trevliga ägare och en grym grillplats
Fint boende i en underbar miljö mitt ute i den österlenska naturen. Fina rum och sköna sängar. Trevligt och tillmötesgående värdpar. Kommer gärna tillbaka!
Vi var där för några veckor sedan och trivdes superbra! Trevligt bemötande av de som jobbar där och jättefint läge. Snygga och välstädade rum. Det enda minuset var extrasängen som kanske inte var den bästa i världen :- vill gärna åka tillbaka igen!
Underbart vandrarhem som ligger mitt ute i Österlens vackra natur, men bara några kilometer från affärer och turistorter. Både rummen och de gemensamma utrymmena var rena, fräscha och trevliga. Värden var hjälpsam, öppen och välkomnande. Ett väldigt prisvärt boende. Ett toppenställe!
Superfint & genuint vandrarhem med fantastiskt läge. Lugnt & trivsamt. Fräscht och välstädat. Hit kommer vi gärna igen!
Comment on this business

to add Kuskahusens Gårdshotell map to your website;