facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kust IT

Kust IT

About

8 års erfarenhet av Mobilanpassade Hemsidor
Hemsideleverantör och drifttjänstleverantör ifrån Fjällbacka

Story

Moderna Mobilanpassade Hemsidor
Med 8 års erfarenhet av att utveckla och leverera hemsidor har vi stor kunskap om hur en hemsida bör se ut och fungera.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité och leverera marknadens bästa moderna mobilanpassade hemsidor till bra priser.

Varmt välkommen att titta närmare på det hemsidepaket som passar till er verksamhet.



"Vi har levererat hemsidor i över 10 årIdag servrar vi över 200 företag med hemsidor, webbhotell, domäner och e-post m.m.Att kunna leverera helheten från idé till marknadsledande hemsida medbästa placering på Google ser vi som en självklarhet.Välkommen till Kust IT AB"
Address: Skistad 1, 45741 Fjällbacka
Phone: 0737418669
City: Fjällbacka
Zip Code: 45741


Similar places near
Montera Bredband & Antennteknik I Sverige AB Montera Bredband & Antennteknik I Sverige AB 4 km Vi hjälper dig med allt från parabol, antenner, TV-centraler och fiberinstallationer ...
Reviews
Supernöjd med KustIT! Jag tog hjälp av dem för att bygga min mäklar-hemsida med koppling mot vitec express, det blev klockrent. Precis så som jag ville ha det! Snabb service, hög tillgänglighet och en riktigt snyggt slutresultat. Rekommenderas starkt!
Quicker Learning som är en molnbaserad e-kursplattform har utvecklats från grunden av Kust IT. Vårt system LMS är en smidig skalbar multisite lösning där vi enkelt kan skapa upp brandade kundmiljöer med några knapptryck och skicka iväg inloggningsuppgifter till deras egna e-learningsmiljö. Vi har dedikerade systemutvecklare via Kust IT som hela tiden hjälper oss med vidareutveckling av vårt e-learnings system. Sammanfattningsvis, Kust IT hjälper oss med Systemutveckling, drift, service och support av vårt system. Skall ni också utveckla ett nytt systen? Vi rekommenderar Kust IT varmt! Quicker Learning – E-kursplattform Digitalisera utbildning via Quicker Learning e-kursplattform, e-learning, LMS. För företag, kommuner och organisationer.
Kust it har varit till väldigt stor hjälp för mig , dom har otrolig kunskap och kapacitet, Mattias är så bra och förstår oss företagare så bra , vi har liksom ingen koll , men det har han till 100%jag är så nöjd med dom , löser allt , snygg hemsida , bra support ,bra återkoppling, allt är bara super , tveka inte på dom
Bra service, proffsig behandling av kunder, kan bara rekkommendera till mánga.
Mycket bra företag och förstklassig service
Bra Service, Trevlig personal
Comment on this business

to add Kust IT map to your website;