facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for KustCamp Ekön

KustCamp Ekön

About

KustCamp Ekön är en fräsch fyrstjärnig camping med ett fantastiskt läge i yttersta skärgården

Address: Ekövägen, 610 42 Gryt, Östergötlands Län, Sweden
City: Gryt
Zip Code: 610 42


Similar places near
Gryts Varv Båtklubb Gryts Varv Båtklubb 3 km Så dålig mat, köttet torrt och segt. Var mycket bättre förr. Lång resa för dålig mat,...
Gryts Skärgård Gryts Skärgård 3 km Ok waves. Bad surf. Check out the Gunnarsson marina and bebbens bodega - Five stars! ...
Snäckevarps Samfällighet Snäckevarps Samfällighet 3 km Snäckevarps Samfällighet består av drygt 300 medlemmar och finns i Gryts skärgård i Ö...
Reviews
Vackert. Lättillgängligt. Fina grillplatser. Härliga klippor. Fin camping med bra service. Rum: Små stugor att hyra. Annars campingplatser. Aktiviteter i närheten: Kajak, lekparker m.m. Promenadmöjligheter: Bra promenadområde. Svårt på vissa delar att ta sig fram till vattnet med rullstol osv. på grund av grus och klippor. Mat och dryck: Restaurang och kiosk finns.
Lugn och fin camping. Nära till bra badställen och vandringsleder.
Ingen camping som föll oss i smaken, för det priset. Lekplats var väldigt tråkig, ett litet torn, passande barn under 4 år. Fint med skärgård men möjlighet till bad var sådär. Bra toalett men betal dusch. Ingen möjlighet att välja plats trots flera lediga, fick en skuggplats. Ett minilivs med mest godis, med tanke på att hur långt med är till affär så kunde den nog ha lite mer basvaror iaf. Tänkte beställa mat i restaurangen en dag men det gick inte -personal brist.
Mysigt men kan tycka att vissa platser var i det minsta laget och lite dåligt utmärkta. Bästa av allt var att det inte fanns en enda hund förbud skylt , även välkomna på restaurangens ute servering. Härliga klippor och fina slingor i skogen för promenad. Bra service hus men kanske inte ett ställe om du har mindre barn , ingen strand.
Lugnt och skönt läge, klippbad, hundvänligt med bad för hundarna. Goda pizzor i restaurangen som gick att beställa och betala direkt i mobilen. Fint och rent i servicehuset. Ingen camping för småbarnsfamiljer då det är mest klippor. Fin promenad genom skogen till Fyrudden och god lunch på Restaurang Fyren.
Trevlig camping och väldigt serviceinriktad personal. Härliga klippor att vandra längs kusten. Hundarna trivdes. Vattnet var inte så mysigt att bada i, mycket alger och sånt som der brukar va efter kusten.
Underbar natur !
Vi var där med våra 2 barnbarn. Synd att stugan var sååå liten. Inga bänkar att ställa saker på,ingenstans att lägga kläder på vid sänggående, fick lägga på golvet.synd
Fint o rent bra camping. Dock säsongare som festade högljutt både fre o lördag till 00.50. Så det drar ner betyget.
Trevlig personal, rent o snyggt överallt. Kunde kanske märka upp dom tomma ställplatserna lite bättre. Annars ok med hundbad o mysig badplats.
Comment on this business

to add KustCamp Ekön map to your website;