facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for KustCamp Gamleby

KustCamp Gamleby

About

Fyrstjärnig campingplats med bad. Närmast Astrid Lindgrens Värld när du bor vid havet.

Address: Hammarsvägen 10, 59432 Gamleby
Phone: 0493-10221
City: Gamleby
Zip Code: 59432


Similar places near
Hammarsbadet I Gamleby Hammarsbadet I Gamleby 34 meter Trevlig strand, nära till kiosk där det finns kaffe, glass och mat. Gratis toaletter ...
Gudingebadet Gudingebadet 8 km Väldigt trevlig camping. Lugnt och skönt och supertrevlig och hjälpsam personal!Rum: ...
Reviews
Lung och fridfull påskhelg tillbringade vi här tillsammans med bara några få andra gäster. Fortfarande för blött på husvagnsplatserna så vi fick stå på en uppgrusad plats, ämnad för husbil. Fina servicehus och toaletter/ duschar. Smidigt med digital checkin, fick även bra service då vi ringde för att byta plats!Tjänst: 4/5
Riktigt trevlig och fin camping. Fräscha duschar och toaletter. Trevlig personal.Rum: 4/5
Camping sympa au bord de l'eau avec plein de place mais c'est encore le début de la saison alors il n'y avait personne quand je me suis installé. Zone sanitaire bien équipée, spacieuse et propre, ça c'est top ! Ce qui l'est moins c'est qu'il n'y a pas de prise d'eau courante sur la zone des caravanes ou alors je ne l'ai pas trouvée. Le seul point d'eau accessible à l'extérieur est bien équipé d'un tuyau pour remplir les bidons, mais comme c'est le même que celui pour nettoyer et vidanger les eaux grises, ce n'est pas hygiénique du tout ! Le Wi-Fi est gratuit mais par contre il ne fonctionne pas du tout signal de 2/5 mais pas de connexion Internet, ce qui ne sert strictement à rien. Si les deux points signalés ci-dessus avaient été différents, j'aurais mis 5*, néanmoins je reviendrai avec plaisir ici à l'avenir. J'ai aussi enlevé une étoile car la direction du camping n'a pas voulu me rembourser un petit solde en ma faveur et je trouve ça mesquin et désagréable. ----------------- Nice campsite by the water with plenty of room but it's still early season so there was no-one there when I set up. Sanitary area well equipped, spacious and clean, that's great! What is not so good is that there is no drinking water tap in the caravan area or I couldn't find it. The only water point accessible outside is well equipped with a hose to fill the cans, but as it is the same as the one for cleaning and emptying the grey water, it is not hygienic at all! The Wi-Fi is free but it doesn't work at all 2/5 signal but no internet connection, which is useless. If the two points mentioned above had been different, I would have put 5*, nevertheless I will come back here with pleasure in the future. I also took off one star because the campsite management wouldn't refund a small balance to me and I find that petty and unpleasant. ----------------- Trevlig campingplats vid vattnet med gott om plats men det är fortfarande försäsong så det var ingen där när jag slog mig ner. Sanitetsområdet är välutrustat, rymligt och rent, det är bra! Det som inte är så bra är att det inte finns någon dricksvattenkran på husvagnsområdet eller jag kunde inte hitta den. Den enda vattenposten som är tillgänglig utomhus är välutrustad med en slang för att fylla dunkarna, men eftersom det är samma slang som används för att rengöra och tömma gråvattnet är det inte alls hygieniskt! Wi-Fi är gratis men fungerar inte alls 2/5 signal men ingen internetuppkoppling, vilket är värdelöst. Om de två ovan nämnda punkterna hade varit annorlunda hade jag satt 5*, ändå kommer jag gärna tillbaka hit i framtiden. Jag tog också bort en stjärna eftersom campingplatsens ledning inte ville betala tillbaka en liten summa till mig och det tycker jag är småaktigt och otrevligt.
Besökt över dagen, trevlig plats för dagsutflykt.
Välskött camping som passar barnfamiljer och dem som vill ha lugn och ro. Vid husbils- och husvagnsplatserna som är vid ”hundbadet” finns vattenkastare som 2 platser delar på. Jättebra. Toaletterna är låga utom på handikapp toan. Jag saknar dusch där man kan duscha av hund som badat och hundlatriner. I servicehuset finns även 2 familjerum, ett stort allrum och ett kök med 3 micro, 2 spisar med ugn, 2 diskmaskiner och 2 diskhoar. Diskhoarna är stora däremot finns inte något att skölja disken i. Blir onödigt slöseri med vatten på det viset.
Nu fick jag spendera 1 natt på denna camping och i ärlighetens namn trodde jag att jag skulle få utstå ett 70-tals kollo liknande förfall, med den klassiska lukten av stuglukt som alla vet sätter sig på allt och tar veckor innan det försvinner. När jag tar bilen ner vid gångbanan ser jag att det är bättre än vad jag hade mentalt förberett mig på. Att parkering finns intill den stugan man huserar är en extrem lättnad för de som har en en familj med sig gällande packningen När jag öppnar dörren, så möts jag av en "hemma känsla". Vitt och stilrent, modernt inrett och stugan har verkligen allt man kan tänka sig. Man kan verkligen andas ut och få ro.. Sängar fanns det gott om och en bra planlösning för att vara ett barackbygge. Något jag saknade var en informations skylt med exempelvis en minikarta som visar området i sig. Sophantering, reception etc. Annars ett riktigt trevligt ställe och rekommenderas starkt för de som vill bort från staden en helg eller liknande.
Oerfaren ung personal, kändes inte som att det fanns någon ansvarig/ledare på plats. Sliten liten lekplats och inte ens Toapapper ingår i styghyrningen.... Badrummet i stugan va nog vattenskadat. Och stugan hade doft av mögel i sovrummen.
Fint område och fräscht servicehus. 350kr för att frysa kylklampar 7 små för 50kr styck är ett dåligt skämt. Som tältare saknar jag kaffebryggare i servicehuset blev hänvisad till att stugorna har det...jaha?.
Bra camping kan rekomenderas, väldigt fint servicehus och rent och snyggt . Behövs inga nycklar eller kort bara en kod att komma ihåg ,kommer tillbaka .
Vi är väldigt missnöjda med denna camping. 1. Den är extremt dyr utan att vara ett dugg speciell. Campingplats med kostar 500kr/natt och då får du ändå betala för varmvatten i duschen. 2. Vi hyrde en stuga, en minimalt liten stuga som inte ens såg ur som bilderna på hemsidan. Den kostade 5000kr för 4nätter! och badrummet stank mögel och fukt. Trots att vi klagade var vår enda kompensation ett kort till servicehusets duschar och toaletter, kort som f.ö enbart var laddade med 50 kr... ingen annan kompensation, bara "ni kan ju alltid välja att lämna". 3. Campingområdet var inte något speciellt, väldigt kuperat och svårt att gå med barn upp och ner för alla backar. Välj en annan camping!
Comment on this business

to add KustCamp Gamleby map to your website;