facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kutens Bensin och Creperie

"Kravmärkt crêperie"
Address: 699 Fårö , Gotland N , I, SE
City: Gotland N



related searches: creperie tati, fårögården, fårö
Reviews
Lunch/fika med visuell förstärkning. Här finns både matiga och goda creppes serverade i en trädgård fylld med rostiga bilvrak och trädgårdsmöbler från förra seklets mitt. Troligen hög nostaligi för mormor och morfar. Den kritiske skulle jämföra det med ett skrotupplag med servering medan andra skulle säga att det är ett konstnärligt och kulturellt inspirerande inslag. Stanna åtminstone till om ni är på fårö.
Ett riktigt mysigt och charmigt ställe på fårö. Goda galettes! Här finns något för alla, såväl matigare som mer åt de söta hållet crepes. Slog till på en Marilyn, med bla. gravad lax, dill, stenbitsrom och en traditionsenlig galipette. Jättegott! Vi kom 1130 och slapp de värsta köerna.
Andra sommaren vi besöker Kurens Crêperie Tati, bra med glutenfria goda galetter för sonens celiaki. Dem matiga galetterna och crêpes är väldigt prisvärda. Rekommenderar verkligen ett besök med familjen hit.
Så trevligt och så mysigt! Allt gammalt rostigt var så fint. Rekommenderar det verkligen, alla borde prova era matcrepes och vänta liten stund och sedan ge sig på efterrättscrepsen.
God mat i trevlig miljö men lång kö och relativt dyrt för vad du får. Värt ett stopp.
Fantastisk mat. Toppenservice. Ett måste för alla som gillar gamla bilar och 50-tals miljö. Gick ganska fort trots lååång kö. Hundar välkomna.
God mat!! Lite stimmig miljö men det är väl att förvänta. Älskar man gamla rostiga bildelar, bensinpumpar, 60-tal som jag är detta ett besök väl värt resan. Frugan var mindre imponerad och trodde det var Fårös skrotupplag
Bodde på Slow Train, på andra sidan gatan så det blev några besök på detta sköna, urflippade, roliga, charmiga ställe. Vi var på ön lite off season, och det var tydligen en bra sak har vi förstått. Tack vare detta slapp vi de långa köerna alla pratar om. Samtidigt var många andra matalternativ stängda vilket givetvis inte var lika bra. Crêpes/galettes på längden och tvären finns det. Både riktigt matiga och lite mer lättare varianter. Sen fanns det även ett gäng efterrättscrêpes. De varianterna vi testade var riktigt goda! Det går väl inte att nämna Crêperiet utan att kommentera hur det ser ut.... Väldigt speciellt är väl det rätta ordet. Vissa skulle kalla det för ett skrotupplag medans andra tycker att det är supercharmigt. Själv tillhör jag nog den senare kategorin : Det var ett mishmash av framför allt 50, 60-talsprylar som, enl. mig, hade placerats ut med eftertanke och omsorg. Kort och gott, ett charmigt ställe som absolut är värt ett besök på en framtida Fåröresa!
Crêperie på fantastisk location på Fårö. Vyerna var verkligen fantastiska och galetterna vad goda. Rikligt med tillbehör på galetterna. Vårt sällskap testade Hopper och Marilyn. Man beställer i kassan och får serverat till bordet. Snabb service under 20 min trots att stället var fullsatt.
En aning dyrt men vilka creps! Och glassen var super! Och miljön med de gamla bilarna var superhärlig. Har en dotter på 2 år så hade varit grymt om det funnits lekplats men är ett dumt önsketänkande. 5/5 får dem av mig. Helt klart värt ett besök.
Comment on this business

to add Kutens Bensin och Creperie map to your website;