facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kvalite Häst Och Hund

Kvalite Häst Och Hund

About

Hos oss finner du det mesta av det bästa till dig, din häst och hund. Med ett utbud av kvalitet och en bred kunskap gör vi vårt bästa för dig som kund.



"Flens pärla! Butik, restaurang & café, öppet 350 dagar om året.Här hittar du allt för hästen, hunden, jakten, festen, fritiden & hemmet. En välsorterad butik med fokus på kvalitet och varor som håller över tid, både till stil och material.Restaurang och café har samma öppettider som butiken, köket stänger ca 25 minuter före stängning.Vi bakar och lagar allt från grunden på schyssta råvaror. Vi har fullständiga rättigheter & en magisk veranda i solen.Barnen leker i vår naturpark, snickarboa eller går den spännande naturstigen med en klurig tipspromenad. Missa inte att promenera bort till vackra Stenhammar slott.Upplev Sörmland på Lida Gård Flen!"
Address: Stenhammar Lida Gård, 642 92 Flen
Phone: 0704711289
City: Flen
Zip Code: 642 92



related searches:
Similar places near
Violslöjd Flen Violslöjd Flen 2 km Violslöjd är daglig verksamhet. Vi syr, målar, stickar, virkar och väver. Och mycket ...
Audio Video/Elon Flen Audio Video/Elon Flen 2 km Välkommen till Flens Elbutik! Vi säljer hemelektronik och vitvaror samt representerar...
Reviews
Vi åkte till Lida Gård för att fika. Ryktet om goda räkmackor hade nått våra öron. Vi möts av en fin butik med massor av snygga kläder för arbete ,vardag och fest. Några fynd gjordes omedelbart. Häst var ett genomgående tema med både kläder och utrustning. En avdelning för den obligatoriska hunden finns också. Så även en heminredningsavdelning, bland annat med designprylar signerade Ernst. Serveringen ligger vägg i vägg med butiken och inte heller där blev vi besvikna. Räkmackan var alldeles strålande, stort sortiment på dricka till bland annat fyra sorters alkoholfri öl. Kaffet smakade mycket gott efter räkmackan. Den stora altanen passade oss perfekt och har en fin utsikt över fälten. Överallt trevligt bemötande av vänlig personal. Hit blir det fler besök!
Fina grejer men lite dyrt för en fattig pensionär men fiket och käket helt ok
Trevlig miljö i sommarfagert sörmländskt landskap.God räkmacka om en aning dyr.
God mat och trevligt läge. Bra med lekmöjligheter för barnen. Stannar alltid här när jag/vi är ute och åker.
Fantastiskt ställe oavsett om man vill äta en bit mat, fika eller shoppa kläder eller utrustning till din häst eller hund. Vill åka dit ofta, men det finns så mycket bra saker man bara måste ha så ...
Mysigt ställe att äta på. Maten kom snabbt och var väldigt god.
Dåligt annonserat om julmarknad så väldigt dåligt.ParkeringsplatsGott om parkeringParkeringsalternativAvgiftsfri parkering
Det var trevligt och jag tycker det var bra då de tänkte på sin personal och stängde tidigare då det var så väldigt hett 37°C dagen jah var där. Dock kändes det som alternativen inte var jättemånga som laktosintolerant, men det jag åt var gott!
Väldigt fin och uppstyrd butik med mycket fint sortiment av jakt och hästkläder. Tyvärr så hade man lite för stora förhoppningar på maten, en hamburgare kostade 179:- kr och då hade man hoppats på att den skulle lagas när man beställde, frågade personalen som ej sa att den var fryst men när jag fick hamburgaren så var den kall i mitten och hade konsistensen som en gummi svamp. Pratade med köket och dem sa att de värmde upp och ej tillagade så där fick man. Väldigt synd då rätten annars hade bra smaker och såg väldigt bra ut. Så kan ej rekommendera maten på detta ställe.
Åt en hamburgare här. Helt okej. Men närmare 200 kr och kaffet ingick ej. Ja det är överpris. Jättefint i lokalen, rymligt med trevlig service.
Comment on this business

to add Kvalite Häst Och Hund map to your website;