facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kvarkenfisk

Address: Rovögern, 907 88 Holmsund, Västerbottens Län, Sweden
City: Holmsund
Zip Code: 907 88



related searches: Hunger och Törst, Sjöbris
Reviews
Underbart läge, utsökt mat och dryck gav en härlig kväll
Fantastiskt god mat i vacker miljö. Stor och fin uteservering finns. Rekommenderar att åka dit en solig dag och sitta ute och äta och njuta av den vackra utsikten.
Överraskad! Det var första gången jag smakade något så gott, på Kvarkenfisk. Föreslår verkligen att ni provar denna husmanskost. Blir sugen på att prova mer ur den nya menyn. Men fortfarande behöver borden torkas av bättre och en uppgradering av salladsbuffé är på sin plats!
Härlig havskänsla, supergod strömming!
Vi var ett sällskap på 7 personer som åt lunch. Snabb service där alla fick sin mat samtidigt. Vi åt lite olika rätter räkmacka, laxburgare, rökta räkor samt stekt strömming. Alla var supernöjda. Vädret var fint så vi kunde sitta ute i trevlig miljö.
Mycket dåligt, kom till ställplatser kl 15.04, frågade om vi måste boka bord till kvällens middag men hon som tog emot oss så att det inte behövdes. Gick till restaurangen kl 18.00 då var det fullbokat. Fult gjort.. mycket besviken.Aldrig mer detta ställe.
Ett trevligt ställe med ljusa fina lokaler och utsikt mot ett gammalt fiskeläge , ny produktiva sjöbodar, bra P-platser med platser för husbilar . God mat och trevlig personal, kort körväg ca 30 minuter körning mot Täfteå och Kvarkenfisk ute i Rovögern.
Bra mat, trevlig personal.
Underbar räkmacka, trevlig personal
På dyrare sidan men du betalar för läget och kvalitén. God mat, fantastisk utsikt, bra stämmning och de håller restriktionerna väldigt väl med mycket plats utomhus. Minus är att det är en bit att köra. Rekommenderar ett besök!
Comment on this business

to add Kvarkenfisk map to your website;