facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kvarngrillen

About

Vi säljer hamburgare och korv från roslagsbönder !

Address: Roslagsvägen 18, 762 51 Rimbo
Phone: 0705904235
City: Rimbo
Zip Code: 762 51


Reviews
Bästa hamburgaren i Stockholms län helt klart!!! Väldigt bra pris! Väldigt trevlig personal! Färskt lokal slaktat och lokal skjutet kött! Väldigt bra öppettider! Stämpelkort och ägaren är väldigt kunnig om kött och hur man får en hamburgare att smaka som en hamburgare alltid borde och ska smaka! Helt fantastiskt!
Grymt god burgare som dessutom är närproducerad. Trevligt bemötande och skön autentisk miljö. En femma om det funnits mer tillbehör på burgaren. Men, enkelt o gott!!!
En tunnbrödsrulle som enbarr innehåller pulvermos, senap och ketchup gör ju ingen glad. Men korven var iallafall god. Sen så lämnar jag personalens effektivitet där hän.
Enkla, men riktigt goda hamburgare. Gott bröd. Däremot så var pommesen inte på topp. Annars hade det blivit fyra stjärnor. Trevlig ägare och härligt ställe.
En av de bästa hamburgare jag ätit! Hög kvalite på kött och tillbehör, supergoda pommes frites och trevlig man i luckan. Missa inte detta!
Hamburgare som de ska smaka, helt fantastiska. Låt dig inte luras av den enkla och lite anonyma miljön. Mycket väl värt ett besök.
Här får Du fnte ha bråttom, men det är värt att vänta på. Roslagens bästa burgare med lokala råvaror, mycket frächt
Jävligt god burgare. Riktigt kött istället för det som de kött dem säljer på pizzierna som smakar som en gammal skosula
Godaste hamburgarna med jättegott hembakat bröd. Även korvarna av högsta kvalitet. Servicen av ägaren är högst charmerande
Jättegott både korv o hamburgare i från lokalt producerad kött. Rekommenderas varmt!
Comment on this business

to add Kvarngrillen map to your website;