facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kvarnkullen

Address: Kvarnkullen, 442 35 Kungälv
Phone: 0303 - 104 84
City: Kungälv
Zip Code: 442 35



related searches: Kungälvs kommun
Similar places near
Mimers Kulturhus och Mimers Teater Mimers Kulturhus och Mimers Teater 713 meter Jag älskar biblioteket! Alltid så trevligt bemötande där. Ofta finns det något roligt...
Reviews
Lite tom men bra för möten och samlingar
Vi var och såg Mora träsk en lördags förmiddag. Lokalen är ok med upphöjd scen och lokalen var helt ok för ändamålet. Spelningar för band med en mindre publik passar lokalen också för, eller ett röjigt 40-årsfirande kanske. Allt finns, men det känns inte nytt. Oavsett så hade både barn och vuxna en trevlig förmiddag med Mora träsk och det är det som är viktigt!
Det var PRO som hade årsmöte .Efter det semla ock kaffe. Och på det underhållning av en glad pensionär. Om lokalerna är inte mycket att säga. Tur att det finns lokaler i kommunen som föreningar kan hyra , men kommunen tar ut alldeles för hög hyra. Rosita Lindholm
Mysigt att sitta och ha picknick.Man kan även gå upp på kvarnen och kika.Stor gräsmatta runt om.
Samling med Aktiva Seniorer oftast en gång i månaden. Oftast med kaffe och smörgås och Musik.
Mässan var väldigt bra. Men! Hissen till källarlokalera funkade inte, den gick ner men jag blev kvar i källare flera timmar i min elrullstol. Hur är utrymning från källaren för de som sitter i rullstol såg ut som ändras utrymning var via 2 olika trappor.
Är bara där i samband med dans bugg/fox. Lokalen är en av de omysigaste och sämst disponerade för danstillfällen jag varit på i Sverige. Dåligt med utrymme utanför golvet som har kontakt med golvet. Ventilationen och temperaturhållningen är inte dimensionerad för tåla en sal full med aktiva människor.
Bra band spelar men så tråkig lokal skulle kunna vara mer öppen..
Bra plats att ha föreläsning på. Tyst och stilla, skön miljö
Bra lokal. Handikappvänligt. Bra med parkering utanför.
Comment on this business

to add Kvarnkullen map to your website;