facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kvarnnibble Butik och Musteri

Kvarnnibble Butik och Musteri

About

I vår Gårdsbutik saluförs lamm, fläsk och nötkött av finaste kvallitet samt närproducerade varor som ägg, honung mm
Vi gör också god must av dina äpplen!

Story

Vi säljer gårdens egna produkter och noga utvalda närproducerade varor samt pressar Äppelmust av 100% äpplen till dig av dina egna äpplen!

Address: Karltomtavägen 1, 19793 Bro, Sweden
Phone: 0733210815
City: Bro
Zip Code: 19793


Similar places near
c/o Tammsvik Herrgård c/o Tammsvik Herrgård 11 km Fin Natur och många motionsmöjligheter. Vi bodde i Herrgården och det kändes lite sli...
Reviews
Mycket fina varor och stort utbud i den lilla butiken. Exempelvis egna grönsaker i säsong och lammprodukter med hög kvalitet. Även från andra närproducerade gårdar. Så bra !!!
Gårdsmjölk säljer de med!! En jätte fin liten köttbutik, med säsongens olika grönt samt ägg.
Mycket bra utbud av närproducerade produkter. Deras potatis är galet goda! Man bör definitivt stötta Kvarnibble Butik och Musteri om man kan. Har även köpt några av deras produkter i lokala butiker typ ICA Maxi i Bro. Fin omgivning och byggnad också! Kanske en aning höga priser, men det är det värt. Man vet var köttet kommer ifrån och att djuren haft det bra. Mysigt med levande höns och kaniner och så precis intill.
Väldigt fin gård men.. Tjejen som arbetade i gårdsbutiken var fruktansvärt dryg och nästan otrevlig! Detta gör att man helst inte vill åka dit igen.. Anställ en mer serviceminded och säljande person som representerar er gård på korrekt sätt! Hade det inte varit för henne så hade ni fått 5 stjärnor direkt!
Bästa jag varit på i Uppland än så länge, hit måste man åka! Jättegod äppelmustar och suverän mat som säljs bredvid gårdsbutiken som sig själv var fantastisk kul att handla från. Se verkligen till att äta här.
Super mysigt bra utbud i butiken. Jätte bra grönsaker och kött.
Fint och intressant för alla åldrar. Barnbarnen på 9 och 4 hade roligt där. Vi kommer gärna tillbaka.
Fin butik trevligt personal. Fin sortiment. De har varma vantar och tofflor. De har fin uteservering under sommaren. Smakligt hamburgare .
Jätte trevligt ställe med god hemlagad fika och mat i Fikamojjen och härliga lokala råvaror i butiken. Helt klart värt ett besök. Och super trevlig personal
Äntligen är potatisen från Kvarnnibble slut! Det är tråkigt att få en REKO-leverans som inte håller kvalitet. potatisen var angripen av insekter som medförde att mycket fick skalas bort. Extra tråkigt var det eftersom smaken var bra. Även påföljande dag smakade den stekta potatisen bra. Men vad är det för gäster som ätit på min potatis före mig? Hälsningar Anders Berg
Comment on this business

to add Kvarnnibble Butik och Musteri map to your website;