facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for KVD Kvarndammen

"Kvdbil är en av Sveriges största digitala aktörer med begagnade bilar. I över 30 år har vi hjälpt människor och företag att köpa och sälja bilar. Årligen säljer vi runt 26000 bilar."
Address: Ellesbovägen 150, 442 90 Kungälv, 442 90 Göteborg
Phone: +46303373100
City: Gothenburg
Zip Code: 442 90



related searches: Blocket, KVD värdering, KVD avslutade auktioner, KVD pro, Begagnade bilar, Biluppgifter, Kvd Volkswagen, Wayke
Reviews
Ropade hem en bil online som enligt varudeklarationen skulle ha isofix-fästen i baksätet. Jag dubbelkollade detta med dem och fick det bekräftat. Väl på plats hade bilen inga isofix-fästen, varken bak eller fram. Jag föreslog då att de skulle låta sätta in fästen bak på en auktoriserad verkstad men det ville de inte göra eller "vi kan inte", som de uttryckte det. Istället så hänvisade de mig till en icke-auktoriserad tredjepartshemsida där de menade att jag kunde köpa hem fästen själv och montera dem själv och för besväret var de villiga att dra av 500 kr på priset. Ganska oseriöst eftersom bilens tillverkare inte garanterar säkerheten när man gör på det viset. Och två par fästen till baksätet kostar dessutom mer än 500 kr. Utöver det var det rörigt och dålig information på plats och jag fick inte prata med någon erfaren personal med mandat att fatta några beslut. Stor besvikelse och en väldans slöseri med tid.
Köpte en Volvo V90 CC för 311.000kr toppskick enligt dom själva och deras 170 punkts test. Provkör och känner vibrationer i den. Klagar och en tekniker provkör och säger att han inte känner något alls. Jag byter tekniker, nästa säger att det är vibrationer men det är fel på asfalten. Amatörer!! Pratar med chefen och hon säger att det är asfalten för teknikern säger det, hon lovar att reklamationsavdelningen löser det om det fortsätter vibrerar. Äger bilen några dagar och inser att det saknas minst 10 stycken tekniska stödsystem jämfört med annonsen. Vänder mig till reklamation som säger att jag får 5000 i ersättning. Jag vänder mig till Volvo och får ut listan på bilen och jämför listan med vad jag skall ha enligt deras annons. Pratar med reklamation igen och efter mycket om och men skall jag få 15 tusen i ersättning. Detta skall jag få plus att de skall fixa enklare fel på verkstad samt vibrationerna, verkstaden tittar på bilen, slutat med en trasig nyckel, bilen drar snett och behöver nya bromsklossar runt om, nya skivor fram, 4-hjuls inställning samt ett positionsljus har vatten i sig, kostnad om 20 tusen. De vägrar lösa vibrationerna för det är slitage och handlar om hur man tar hand om bilen, förklarar att jag har ju inte ens ägt bilen och kan inte tagit hand om den, vibrationerna har ni inte nämnt i annonsen och det skulle ni stå för. Slutar med att de löser åter bilen vilket var det enda bra men tog hela sommaren att få detta klart. De lägger sedan upp samma bil direkt för 9 tusen kronor dyrare på direktköp utan att nämna en enda av dessa skador. Tvärt om så plockar de bort det oljespill på turboröret som fanns på bild när jag köpte bilen. Man kan inte sminka en gris, tycker synd om den som köper bilen nästa gång. ******************************** Uppdatering! Bilen ligger kvar till försäljning, HUJ978 Sänkt priset till 308 tusen, men man har tagit bort vinterdäcken bilen hade som man nu mera får köpa till. Ett stort skämt!!
Första gången jag köpte en bil genom dem. Jag är mycket nöjd med personalen, de hjälpte mig mycket och välkomnade mig mycket bra. Tack igen till Omar Alabachi som hjälpte mig.
Totalt värdelös kundservice samt lurendrejeri. Hittade allvarliga fel på bilen. Blev lovad reseersättning. Istället svara dom ej på mina Mail och la ut bilen igen till försäljning utan att nämna felen.
Värsta efter bilen såld du får inte dina pengar i 3 dagar mer än 2 veckor måste väntar på!!!
Bra kundmottagande. Bra upplägg med gratis försäkring i två veckor. Själva bilen var lite mer skruttig än jag trodde. Men detta har kvd hittills hjälpt till med. Bra!
Den kontakt jag haft med KVD har varit professionell och trots att affären aldrig slutfördes då jag hittade en köpare på egen hand så har KVD en utmärkt affärsmodell. Enl säljare köper dom allt från vrak till lyx. Vill du sälja en billigare bil så kan det dock vara värt att veta att deras fasta provision på säljet låg på 5600kr sist jag var i kontakt med dem, och då var det ett kampanjenbjudande. Så, vill du sälja en bil för 10,000 kr så kanske inte KVD är rätt val.
Väldigt dåligt av Anton. Fick vänta mer än 1 timme trots att jag hade en bokat tid
Bra ställe att både leasa och köpa bil.
Mycket bilar på plats men verksamheten är online..
Comment on this business

to add KVD Kvarndammen map to your website;