facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kville Saluhall

Kville Saluhall

About

Hög kvalité, fina råvaror, god mat och trevligt bemötande. Den självklara mötesplatsen för alla!

Story

Handlare som finns i saluhallen
Cederleüfs & Svenheimers Bageri och Konditori, Akbars Chark, Svenska Gårdar, Linneas Blomsterhörna, Osthyveln, Kville Saluhalls Frukt & Grönt, Hisingens Fisk, Da Bello, Ungerska Delikatesser, Greens For You, Ceviche Taste of Peru, The Grill, Okinawa sushi.

Restaurangerna på vån 2 har kvällsöppet ons-lör (köken stänger kl 21). Efter hallens ordinarie öppettider är ingång till restaurangerna via terrasstrapporna. Missa inte livebanden på lördagar kl 12-17. Mer info på www.kvillessaluhall.se/events/

Products

Kött, fisk, fågel, vilt, ost, nybakat bröd, delikatesser från bland annat Italien och Ungern, blommor, färska juicer, salladsbar, café, lunch- och á la carterestauranger med fullständiga rättigheter, och mycket mycket mer.



"Kville saluhall är en saluhall belägen i stadsdelen Kvillebäcken i stadsdelsnämndsområdet Lundby på Hisingen i Göteborg. Byggnaden ritades av Gustav Apell Arkitektkontor och invigdes den 21 september 2013. Saluhallen ägs av det kommunala bolaget Göteborgslokaler, men förvaltas av Millenium Tower AB."
Address: Gustaf Dalénsgatan 2 , Gothenburg 417 05, O, SE
Phone: +46 31 23 16 00
es.llahulassellivk@ofni
City: Gothenburg
Zip Code: 417 05



related searches: kville saluhall restaurang, the grill kville saluhall, kville saluhall jazz, ceviche kville saluhall, kville saluhall fisk, kville saluhall vm, kville saluhall lunch, kville saluhall after work
Similar places near
Gröna gårdar Gröna gårdar 2 km Jätte fint kött. Topp kvalitet. Men också pris därefter. Jag älskar nöt- och griskött...
Reviews
Fräscht, fint och mängder med godsaker man kan köpa med hem. Dessutom flera restauranger på övre plan som man kan köpa mat hos och äta på plats eller ta med hem. Alla restaurangerna delar på sittplatserna så att sällskap kan sitta tillsammans trots att man inte köper mat från samma ställe.
Trevlig saluhall men lite lite utbud. De flesta affärerna är rätt så små, dock utbudet som finns är det väldigt bra kvalitet på. De som jobbade här var väldigt trevliga och gjorde verkligen sitt bästa för att förstå kundens önskemål och tillfredsställa dem. Vi blev kvar småpratande med mannen i köttdisken i nästan tjugo minuter och när vi hade frågor om olika kött så visste han precis vad det var, hur det var framställt och så vidare. Allt för allt en trevlig upplevelse i julstöket.
Salamikrängaren hos Alis chark är kanon. Trevlig och goda charkvaror.
Flera restauranger bara välja och ett plus att kunna sitta tillsammans oavsett vad man vill äta. God mat, service o trevlig personal.
Lite litet utbud, men bra för den som gillar kött och fisk.
Trevligt ställe där man kan välja mellan olika restauranger och ändå sitta tillsammans och äta!
Världens bästa ostar. Alla i bussen sniffade och frågade var jag hittade dem. Jag sade: Osthyveln I Kville hos Vanessa.
Bra mat och fantastiskt god juice vid en av Göteborgs bästa uteserveringar. Tråkigt att fler och fler butiker stänger ner och inga nya tillkommer. Vad beror det på? Monopol eller hyresägare som det inte går att diskutera med? Tråkigt är det iallafall för det drabbar oss kunder.
En liten oas med bra restauranger, livemusik, caféer och delikatesser/chark/ost.
Cool byggnad i två plan. Gott om allt som skall finnas i en saluhall. Bra variation och restauranger med en ovanlig etnisk spridning. Stor och inbjudande uteservering på övervåningen. Ceviche rekommenderas särskilt. Peruansk mat lagad med kärlek. Okinawa har utmärkt sushi och ett flertal andra goda rätter. På fredagar bjuds det på AW-jazz med L-O Persson vid pianot.
Comment on this business

Directions to Kville Saluhall with public transportation


Göteborg Vågmästareplatsen 30 meters
10
13
136
141
142
17
22
242
25
320
35
36
37
5
6
99
X
Madängsgatan 240 meters
99

to add Kville Saluhall map to your website;