facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kvinnligt Under

Kvinnligt Under

About

Kvinnligt Under har under- och badkläder för alla kvinnor. Bh från AA-O kupa och bad från 36-60 hela året. Protes bad- och bh och för blivande mammor.

Story

http://www.youtube.com/watch?v=-D4tSu31Guc



"Kvinnligt Under i Mörarp är en specialiserad underklädesbutik och webbshop, vi har ett brett sortiment och mycket kunnig personal.Vi har, underkläder, badkläder och nattkläder från olika varumärken.Hos oss hittar du storsäljarna med fokus på kvalitet och passform. Du hittar också bh favoriter, trosor och badkläder som vi varmt kan rekommendera. Bh i stora kupor, bh med fickor för bröstprotes, bh för gravida och amnings-bh. Vi har även ett brett sortiment av trosor, body shapers, och nattkläder.Utöver våra ordinarie öppettider kan du boka egentid i butiken. Vi har tider alla förmiddagar och måndagar även kl 17. Mer information hittar du på Kvinnligt unders hemsida.Välkomna till Kvinnligt Under önskar Marie med personal."
Address: Parkering Lervägen men postadress Tegelvägen 9, 23254 Åkarp
Phone: 040462958
City: Åkarp
Zip Code: 23254



related searches: bh aa kupa, kvinnligt under rabattkod, badkläder plus size, tankini med bygel, bh stora storlekar, snygga tankinis, badkläder stora storlekar, twilfit
Reviews
Väldigt trevligt bemötande via mejl och snabb leverans!
Enda stället jag känner till som kan tillgodose alla storlek OCH med mycket att välja på samt snyggt!
Bra personal som hjälper till så att man får rätt storlekar
Har nyligen besökt Mörarp där Carolina numera huserar med Kvinnligt Under. Bara att komma hit är värt ett besök. Underbara omgivningar för att söka NÅGOT ATT HA UNDER! Även badlivet som nalkas kan få en extra knorr i sommarvärmen. Är så nöjd över alla mina inköp under åren och rekommenderar den här platsen till alla, som är måna om att göra det bästa av sin figur. Tjock eller smal, lång eller kort spelar ingen roll. Alla får hjälp........och det är insidan som räknas.
Köper alltid Bh hos Er o nu även dessa fantastiskt sköna Smoothie trosor. Personalen är verkligen proffsiga vet exakt vilken storlek o sen är det klart. Tack för att Ni finns!
Den bästa servicen du kan tänka dig. I en situation som verkligen skulle kunna vara obekväm får du hjälp och stöd på allra bästa sätt. Vänlig och professionell personal som hjälper dig till rätta.
Alla som har köpt en dålig bh hos vilken butikskedja som helst vet hur trött man blir när storlekar inte finns och personalen inte vet vad de sysslar med. Här är personalen både trevlig och kunnig och det verkar onekligen finnas något för alla!
Här har personalen en unik kompetens att vägleda mig som kund till rätt modell, storlek och varumärke av underkläder. Lugn och trevlig miljö att prova ut rätt produkt med hjälp av personlig rådgivning. Funkar även alldeles utmärkt att handla via webbsidan. Gillar verkligen både butiken, webben och sortimentet. Köper alla mina bh, badkläder och linnen här, sedan flera år tillbaka.
Fantastisk och proffsig personal. Man känner sig bekväm oavsett storlek och utseende. Stort utbud och väldigt snygga underkläder.
Vilken service man får på detta ställe. Kan tyvärr inte ge mer än 5 stjärnor. Här gråter kunder av glädje. Tack å på återseende.
Comment on this business

to add Kvinnligt Under map to your website;