facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for KynnefjällsNatur

KynnefjällsNatur

About

Vi är ett konferens- och vildmarkshotell som också erbjuder jakt, fiske, vandring, skytte, paddling mm. Här presenteras nyheter och erbjudanden.

Story

Här bor och konfererar du med skogens sus utanför fönstret. Bo bekvämt i mysiga stugor eller tvåbäddsrum i vildmarksområdet Kynnefjäll!

Oavsett av vilken anledning du besöker oss så kommer naturen på Kynnefjäll troligtvis att bli en del av din vistelse här, på ett eller annat sätt.

Här hittar du aktiviteter både för den äventyrlige och den stillsamma samt en restaurang med vilt, svamp och bär från Kynnefjälls skogar.

Alla våra lokaler och boenden har även 100 Mbit Wi-Fi uppkoppling.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida.

www.kynnefjall.com

Products

Konferens
Jakt
Utbildningsjakt
Fiske
Vandring
Möhippa
Svensexa
Privata fester
Pubkvällar, dryckesprovningar, middagar



"Välkommen till oss på Kynnefjälls Natur!För oss är bemötandet viktigt. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy din resa, oavsett om du kommer hit för en konferens, ett kalas eller för en jaktresa. -Vi jobbar med naturen som bas och vi erbjuder alla våra gäster både konferenser och aktiviteter i naturen. Att kunna erbjuda olika aktiviteter i kombination med både arbete och avkoppling är A och O, och genom att vi erbjuder skräddarsydda paket är vi övertygade om att du kommer att trivas riktigt bra hos oss."
Address: Bråmarken 19, 455 96 Hedekas
Phone: +46 524 320 88
moc.llajfennyk@ofni
City: Hedekas
Zip Code: 455 96



related searches: Kynnefjällsnatur hedekas price
Reviews
Jättebra boende, ligger både nära bohusleden och kynnefjäll. Vi bodde i loftet med plats för 6 personer. Två soffor, två toaletter, 6m bord, tv och bra wifi. Kylskåp och mikro, saknar bara kaffebryggare. Bra kök och matsal! Den gemensamma duschen under loftet är sliten men fungerar. Dock mycket bra pris på boendet! Mona jättetrevlig! Finns stor chans att vi kommer dit igen för vandringsövernattning med mina vänner. Rekommenderas! Aktiviteter i närheten: Vandring på Kynnefjäll och Bohusleden
Väldigt vänliga och trevliga värdar som anstränger sig för besökarna. Reko rum som ligger avskilt i stuglängor, mycket tyst och skönt.Rum: 4/5
Jättemjuka o sköna sängar. Bra frukost och bäst var ju rökta råddjuret guuuu så gott!! Trevlig personal och det var rent o lagom enkelt o mysigt.
Fantastiska, tillmötesgående och varma människor, och väldigt, väldigt god mat <3 Jag kände mig väl omhändertagen i helgen, tack!
Verkar va ett fint ställe men de va inte öppet men vi träffa föreståndaren som va riktigt trevlig så vi kom in å kika lite.
Helt OK ställe. Vandringslederna var inget speciellt, de var helt igenvuxna så man såg inget direkt. Sjön i närheten var väldigt fin och man kunde hyra båt på vandrarhemmet om man inte har något emot att vandra genom 1 m högt gräs.
Mycket trevlig plats och trevlig personal. Parkerade bilen här på min vandring längs Bohusleden.
Fantastisk service av ägarna! Personligt och välkomnande. Rena rum. God frukost. Väldigt tysta omgivningar.
Besöket på kynnefjäll blev en mycket positivt upplevelse . Bra rum uppe i skogen, vi åt en god middag på kvällen, även frukosten var bra.
Gick Bohusleden underbar sträcka
Comment on this business

to add KynnefjällsNatur map to your website;