facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kynnefjalls Natur

"Välkommen till oss på Kynnefjälls Natur!För oss är bemötandet viktigt. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy din resa, oavsett om du kommer hit för en konferens, ett kalas eller för en jaktresa. -Vi jobbar med naturen som bas och vi erbjuder alla våra gäster både konferenser och aktiviteter i naturen. Att kunna erbjuda olika aktiviteter i kombination med både arbete och avkoppling är A och O, och genom att vi erbjuder skräddarsydda paket är vi övertygade om att du kommer att trivas riktigt bra hos oss."
Address: 19 Bråmarken, 455 96 Munkedal
Phone: +4652432088
City: Munkedal
Zip Code: 455 96



related searches: Bohusleden Kynnefjäll
Similar places near
Brålands Gård - Fishing Lodge, Accomodation & Camping in Bohuslän Brålands Gård - Fishing Lodge, Accomodation ... 15 km Översatt av Google Uppvärmningen i rummet är inte bra. Original
Reviews
Fantastiska, tillmötesgående och varma människor, och väldigt, väldigt god mat <3 Jag kände mig väl omhändertagen i helgen, tack!
Jättemjuka o sköna sängar. Bra frukost och bäst var ju rökta råddjuret guuuu så gott!! Trevlig personal och det var rent o lagom enkelt o mysigt.
Verkar va ett fint ställe men de va inte öppet men vi träffa föreståndaren som va riktigt trevlig så vi kom in å kika lite.
Helt OK ställe. Vandringslederna var inget speciellt, de var helt igenvuxna så man såg inget direkt. Sjön i närheten var väldigt fin och man kunde hyra båt på vandrarhemmet om man inte har något emot att vandra genom 1 m högt gräs.
Mycket trevlig plats och trevlig personal. Parkerade bilen här på min vandring längs Bohusleden.
Gick Bohusleden underbar sträcka
Fantastisk service av ägarna! Personligt och välkomnande. Rena rum. God frukost. Väldigt tysta omgivningar.
Besöket på kynnefjäll blev en mycket positivt upplevelse . Bra rum uppe i skogen, vi åt en god middag på kvällen, även frukosten var bra.
Åkee inte förrän på söndag, men hittills ser det bra ut.
Bra mat, bra rum och trevlig personal. Kul aktiviteter. Massa knott dock men så är det dock.
Comment on this business

to add Kynnefjalls Natur map to your website;