facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kyrkvikens Camping

Kyrkvikens Camping

About

Kyrkvikens Camping ligger på Resö i norra Bohuslän. Ön som är omgiven av Skagerack har broförbindelse med fastlandet, ca 30 min till Tanum och Strömstad.

Story

Det vi på Kyrkvikens Camping erbjuder våra gäster är en naturlig miljö av sol och bad.

Avkoppling

Vi på Kyrkvikens Camping har valt att bevara den unika skärgårdsnaturen för att kunna erbjuda våra gäster ett andrum i semestern.

Här kopplar du av till ljudet av havets vågor eller den stillsamma rytm som inges av tallarna som omger campingen.

Aktiviteter

Under tiden du solar på klipporna eller läser deckare på den vita stranden, badar i långgrunt eller djupt vatten, så kommer barnen garanterat att ligga på bryggan och fiska krabbor.

Eller varför inte promenera längs stranden, uppe i de runda härliga bergen eller på de promenad- och joggingstigar som utgår i från campingen.



"Välkommen till Kyrkvikens Familjecamping. En naturskön, lugn och enkel camping, vackert belägen direkt vid havet. Campingen ligger i Norra Bohuslän, på ön Resö med broförbindelse till fastlandet."
Address: Kyrkviken 1, 457 97 Resö, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0525-253 62
City: Resö
Zip Code: 457 97


Similar places near
Reviews
Mysig camping på Resö. Enkel standard. Rent&Snyggt, Lugnt&Skönt. Serviceinriktat och trevligt värdpar. Toaletter: Torrdass.
Underbar camping med lugn o ro för kropp o själ. Trevlig personal och ett gott bemötande.
Mysig familjecamping i skuggig gles tallskog. Rymmliga platser. Rent och fräscht med bra diskplats och fräscha tvättrum. Välstädade torrdass. Ovanligt tyst och lungt under natten. Långrund strand med rikt djurliv. Fin badbrygga med ett litet hopptorn och en flotte att simma till. Reception med liten affär med förnödeheter. Trevligt personligt bemötande från personalen. Men se upp med den smala vägen till campingen de sista 300 m. Den är väldigt smal.
Naturen, campingen, lugnet, salta bad ger samt utedass ger bara+,
Välkommen till Kyrkvikens Familjecamping. En naturskön, lugn och enkel camping, vackert belägen direkt vid havet. Campingen ligger i Norra Bohuslän, på ön Resö med broförbindelse till fastlandet. Förutom den storslagna miljön med  Kosterhavets nationalpark alldeles intill, finns det mycket att se och upptäcka i närheten.  Resö by ligger endast 20 minuters promenad från campingen och där hittar du Resö Hamnmagasin med bland annat en sommaröppen restaurang med välsmakande rätter, Pensionat Panget samt en mysig gästhamn och en årerunt öppen trevlig livsmedelsbutik.
Lugn camping med trevlig personal. Torrtoa och lite tråkigt med sandmark när man tältar drar ner betyget.
Helt underbart! Vi älskar Kyrkvikens Camping med dess enkelhet, skinande rent på torrtoaletterna, fantastiska badplatser, SUP-uthyrning, YOGA-klasser, kiosk, färska räkor och fantastiska personal. Vi kommer definitivt tillbaks. Tack Kyrkvikens Camping.
Fantastiskt naturcamping, bra service, trevlig personal. Underbara omgivningar med krabbmete,fiske,promenader och bad. Nära till hamn och restaurang,affär.
En underbar plats att ha husvagnen på, man kopplar verkligen av när man kommer dit. Personalen är trevlig och hjälpsam.
Otroligt fin miljö. Enkel camping med mycket serviceinriktad personal.
Comment on this business

to add Kyrkvikens Camping map to your website;