facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lådan

"Sliders, street food, Swedish craft beer & drinks"
Address: Luntmakargatan 63 , Stockholm 113 58, AB, SE
City: Stockholm
Zip Code: 113 58



related searches: Lådan stockholm restaurant, Lådan stockholm menu, lill-lådan, Parklådan, Bap Stockholm, TAK Stockholm, Surfers Stockholm, OMAKA Stockholm
Reviews
Var här för ett par år sedan. Och det är lite bättre nu. Förstår vad de vill med känslan och lokalen. Folk i 25-30 års ålder som tar en snabb matbit och dricker ett gäng öl. Beställde deras friterade kycklingburgare, lökringar och loaded fries. Frugan tog pannkakor. Burgaren var helt ok, men inte riktigt min grej med dressingen. Friesen var ok. Men lökringarna var de största som jag ätit. Och riktigt goda. Pannkakorna var riktigt goda, kan rekommendera dom. Skön musik i högtalarna, trevlig personal, helt ok lokal.
Galet saftig och smörigt bröd, riktigt nice! Men ack så liten och försvinnande god
Det är nice, men lite onödigt dyrt. Maten är enkel och god. Det är smårätter och vill man äta det som en middag behövs 2-4 st, de gör att det bli rätt dyrt att äta här. Ölen är kul och bra, men också lite väl dyr.
Vi delade på tre olika sliders tillsammans med vanliga pommes. Rätt så flottigt men gott! Hade gärna haft en våtservett vid bordet. Plus för att man beställer med qr-kod. Drack flera goda öl på fat. Rekommenderar absolut om du vill sitta på ett hipstrigt ställe med plats för stora sällskap och med många sorters öl.
God mat. Dyrt och tog oerhört lång tid, 30+ minuter för friesMat: 4/5
Burgarna är välgjorda som på Flippin. De servera mini Burgers med 2x40 gram kött per burgare och kostar 55 sek per styck. Jag åt 2 stycken burgare, sns och baconish utan tillbehör. Som man blev jag inte helt mätt och skulle behöva 3 burgare för att bli mätt är nämligen LCHF:are. Baconish var lite märklig, eftersom jag inte kände smaken av bacon överhuvudtaget i burgaren baconkräm och inte stekt bacon i burgaren. Könde mig lurad. Sns däremot var en höjdare, perfekt stekt med shoestring frittes som bidrar till en crunch i varje tugga och det går helt enkelt ihop med burgarens umami på ett utmärkt sätt. Kanske bästa burgaren på stället?! Lokalen är väldigt enkel inredd, med byggmassonitskivor på väggar och enkel dov belysning inte lätt att ta bilder med mörk belysning på taket med rastplatsbänkar. Personalen går omkring i snickaroveraller a la Quicksilver?! och det spelas cool 60-tals musik med tidig 80-tal. Känns som om att de har tagit till sig Guardian of Galaxy trenden vad gäller musiken. Lokalen är rymlig och burgarna är välgjorda men jag saknar mer tydlig smak och balans i en burgare utan att behöva splasha på med extra massa senap och ketchup. Jag ska helt enkelt inte behöva lägga på mer senap för att få upp smaken. Alla sidorders är extra och konstigt att mac and cheese var redan överstruken på menyn redan kl. 12.30. Det är värt ett besök för enbart för burgarnas skull. 3.5 stjärnor från mig.
Är du över 30 så är du gammal och kommer inte höra vad din granne säger. Av ngn anledning sålde de miniatyr hamburgare som det räckte att svälja och gillar man inte att tugga mat var dessa perfekta.
Fantastisk korv, men om möjligt ännu bättre sides. Onion ringsen är nog de bästa jag ätit.
Ok Korv, men inget mer än så. Du kan göra minst lika gott hemma. Deras caramel milkshake är dock otroligt god!
Maten var god, men 90:- för en slider är saftigt. Härlig atmosfär med söderkänsla! Tyvärr en kick-off samtidigt vi var där, så otroligt mycket folk och outhärdlig ljudnivåMat: 3/5
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Lådan.

Stockholm beer gardens

opening hours, reviews, map, satellite view. Stockholm stockholm burgers location, how can i go. Lådan address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Lådan. On this website you can share your comments and experiences about Lådan with other people.

to add Lådan map to your website;



Similar places near
Franky's Franky's 24 meter
Bierhaus Sthlm Bierhaus Sthlm 97 meter
Bar 08 Bar 08 128 meter
Crazy Horse Crazy Horse 221 meter
Man In The Moon Man In The Moon 260 meter
Bastard Burgers Bastard Burgers 267 meter
The Queen's Head The Queen's Head 275 meter
Grill Grill 289 meter
Phil's Burger Phil's Burger 338 meter
Burgers & Bar Burgers & Bar 396 meter
McDonald's McDonald's 408 meter
Prime Burger Prime Burger 444 meter
Simon's BBQ Simon's BBQ 464 meter