facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Läderverkstan

"Din verkstad för nytillverkning, restaurering och modifiering av läderprodukter.Med både sadelmakeri och skrädderi ges ett brett spann med allt från småpryttlar, väskor, möbler till kläder m.m.Butiksdel för läder och grundläggande verktyg finns också."
Address: Rosenlundsg. 30 A , Stockholm 118 53, AB, SE
Phone: +46 8 442 30 35
City: Stockholm
Zip Code: 118 53


Opening Hours

Monday: 12:00-18:00
Tuesday: 12:00-18:00
Wednesday: 12:00-18:00
Thursday: 12:00-18:00
Friday: 12:00-18:00


related searches: Läderverkstan stockholm map, Sadelmakare Stockholm, Sadelmakare stockholm häst, Läderspecialisten, Sadelmakare MC, JMH Läderverkstan AB
Similar places near
Hemköp Hemköp 324 meter
Coop Konsum Coop Konsum 521 meter Min hemmabutik! Okej eko men begränsat utbud och ofta stökigt i gångarna. Ofta lång v...
Grafiska Sällskapet Grafiska Sällskapet 909 meter Lämnade in 3 tavlor för att ramas om. Superbra service!
Medborgarplatsen Medborgarplatsen 909 meter
Body shop Götgatan Body shop Götgatan 916 meter Jättetrevlig och snäll personal med stort tålamod. Liten butik men med mycket att erb...
Galleria Slussen Galleria Slussen 1 km Översatt av Google Detta är stängt! Original This is closed!
Skrapan Skrapan 1 km Trevlig utsikt över Stockholm.
ICA Nära ICA Nära 1 km En mysig butik med hyfsat sortiment och underbar personal.
Gamla Stans Polkagriskokeri Gamla Stans Polkagriskokeri 1 km A must visit if you have a sweet tooth. They have a plethora of candy and chocolate s...
Liten Amanda Liten Amanda 1 km Rekommenderas varmt! Välinslaget paket samtidigt väldigt fint inslaget. Snabb leveran...
Skomakare Framåt Skomakare Framåt 1 km Carina från Skomakeri Framåt är en peppig föreläsare med kunskap på en detaljnivå som...
Hornstull handelsplats Hornstull handelsplats 1 km Hemköp är fantastiskt, stort sortiment, trevlig och hjälpsam personal.
Brunos bildverkstad Brunos bildverkstad 1 km Stort utbud av analog film och personal som vet vad de pratar om.
Hemköp Hemköp 1 km Här finns allt att önska, allt från delikatesser till färskt bröd och nödvändigheter....
Reviews
Okej, kundmottagaren är inget charmtroll men det kan jag ha överseende med ifall personalen kompenserar med sin yrkesskicklighet. Föreställ dig därför min besvikelse när det limmade innerfodret lossnade igen på vägen hem från butiken och jag tvingades återvända dagen därpå. Butiken var osäker på om lagningen skulle fungera. Det kloka hade då varit att behålla väskan någon dag extra, för att undersöka om den höll. Nu säger de sig ha använt ett starkare lim och denna gång verkar det ha fungerat.
Jag har anlitat Läderverkstan vid ett flertal tillfällen för mindre reparationer av och lite större justeringar av olika läderprodukter portfölj m.m.. Jag kunde inte vara nöjdare! Prisvärda, hantverksskickliga och mycket trevliga! Jag vill varmt rekommendera alla att anlita Läderverkstan ifall ni behöver laga eller justera något i läder! Bifogar bild på en extra ficka de hjälpt mig att sy på min portfölj.
Argsint, gnällig, sliskig gubbe. Rekommenderar inte detta!
Helt otrolig service o hantverksslicklighet!. Vår gamla lejonstol med trasiga armstöd tog över ett år att bli färdig, men det var det värt! Tydligen stora problem att hitta rätt skinn, samt spika i gammalt trä! Tack för hjälpen den blev jättefin
Det var en underlig upplevelse att shoppa där då personalen tycks va "kundskadade" och står och glor på en Hela tiden. Lite synd då det var en relativt charmig liten affär. Tyckte om lokalen.
En professionell verkstad för läderplagg där man får fullständig service av det man lämnar in. Resultatet är som nyskick .Rekommenderas varmt!
Många roliga läder grejor och annat och har dessutom både skomakare och skräddare. Bytte ut en mindre bit läder som gått hål i på min Diesel skinnjacka blev inte 100 % som tidigare lite mindre veck och ojämnheter i sömmarna och gamla sömmarna syns litegrann på vissa ställen men fortfarande snyggt gjort. Angående priset eller om kvaliteten är bra dålig eller mitt i mellan kan jag inte säga då jag aldrig besökt en skräddare tidigare och inte vet hur det ska vara.
Att sy ihop en trasig ficka på min läderjacka kostade 600 hundra. Inget extra material behövdes, så bara själva stygnen. Kan tyckas vara lite dyrt...speciellt med tanke på att stygnen syntes.
Dyrt, dålig kundservice, otrevlig personal, oprofessionella. 2:a & sista gången jag går dit. Bara besvikelse.
Sydde upp en skinnjacka här. Otroligt märklig upplevelse. Välutfört arbete men bemötandet och hela processen är det mest konstigaste och frustrerande jag varit med om hos en skräddare. Massa krångel kring när ja kunde hämta jackan och man fick överlag en konstig känsla Första och sista gången!
Comment on this business

to add Läderverkstan map to your website;