facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for L'esprit Pia Helena

L'esprit Pia Helena

About

Låt mig hjälpa dig att nå fram till ditt allra högsta Jag! Med våra änglars och andars hjälp - för din mänskliga och andliga utveckling.

Story

Boka gärna en tid hos mig och låt mig ta hand om ditt inre. Jag arbetar med energier som når hela vägen in i din kropp och din själ. Jag balanserar, rensar och fyller dig med ny kraft. Jag ser dina blockeringar och hjälper dig att lösa upp dem. Allt i den takt som du klarar av. Mina änglar talar med din ande och ser till att just du får vad du behöver just nu. Hjälper dig att välja väg. Att våga ta första stegen på en ny stig. Kanske du behöver hjälp med din egen utveckling, både andlig och mänsklig. Alla kanaliseringar blir olika, för de blir precis så som de är menade för just dig vid just den tiden du är hos mig. Innan du kommer kan du komma att förberedas och känna en del tankar och känslor som du inte riktigt är van vid, eller kanske kommer du att drömma mycket. Detta är precis som det ska och en förberedelse för det arbete som vi kommer att utföra när du är hos mig. Tänk på att all utveckling kommer att ske precis i den takt som just du behöver. Så som din själ och ande tycker att du behöver, ty människan tenderar att vara lite rädd eller långsam ibland. Ingen vet bättre vad du behöver än ditt eget inre. Jag hjälper dig att komma i kontakt med det. Varmt välkommen till mig. <3
Du kan boka din tid här under boka nu knappen eller på lecorps.se under bokadirekt knappen där du väljer Trancehealing och Änglabudskap.

Address: Skogsvägen 11, 44460 Stenungsund
Phone: 0303-88777
City: Stenungsund
Zip Code: 44460


Comment on this business

to add L'esprit Pia Helena map to your website;