facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Läget by Charlie

Läget by Charlie

About

Läget hamnkrog & bar

Story

Klassisk skärdgårdskrog i oslagbar miljö. Läget är just läget no 1. Gott om parkeringar och i direkt anslutning till Oxelösunds gästhamn och sjömack. Lägets Glassbar & boutique, sortimentet kommer vara allt ifrån just glass till exklusivare delikatesser, samt det som kan tänkas vara bra att kunna fylla på när ni ligger i gästhamnen. Mellan 14:00-16:30 på vardagarna serverar vi rätter från vår förrätts meny, givetvis är baren öppen under dessa timmar
Observera endast bordsbokningar via telefon 0155-33450

Impressum

Charlie Stenberg



"Klassisk skärdgårdskrog i oslagbar miljö. Läget är just läget no 1. Gott om parkeringar och i direkt anslutning till Oxelösunds gästhamn och sjömack som erbjuder Diesel utan RME samt 95 okt Bensin, 2 takts Olja. Vi gör Cateringar med vår grillvagn för sällskap mellan 25-300 personer, Vi levererar Julbord till Ert företag, middagar till bröllop, fester och andra galna upptåg.Observera endast bordsbokningar via telefon 0155-33450"
Address: Strandvägen 3, 613 35 Oxelösund
Phone: 015533450
es.eilrahc-yb@ofni
City: Oxelösund
Zip Code: 613 35


Similar places near
Järntorget kök och bar Järntorget kök och bar 751 meter Riktigt mysig restaurang med fin inredning, och det allt viktigaste, mycket god mat. ...
Reviews
Jättetrevlig personal, fin interiör med bra bakgrundsmusik, och vilket LÄGE. Delade på en stor tomahawk på entrecôte och den var spektakulärt god! De har bra råvaror och vet hur de skall använda dem, bra kryddning och rikligt med sås och tillbehör. Riktigt vasst! Kommer definitivt tillbaka.
Wow wow wow! Så nöjda att vi tog oss hit! Delade 4 rätter på tre och den ena var bättre än den andra! Gös, Fish & Chips, Burgare och Råbiff. Så sjukt gott och fantastisk service och ett mycket härligt ställe med utsikt över hamnen. 5 av 5.
Åt tomahawk, och den var riktigt bra. Testade lite olika drinkar som var allt från ok, till riktigt smarriga. Tyvärr var drinklistan väldigt kort. Personalen är mycket trevlig. Kul att vi lyckades pricka in musikquiz torsdagar .
Tack för allt Bra Mat Bra service Bra läge vid vattnet Bra parkering
Riktigt god biffstek, å man får RIKTIGA knivar å personalen är väldigt intresserade att man trivs
Skulle tanka båten men behövde också få något i magen. Är vegetarian och beställde sirapsbakad spetskål. Det var det godaste jag ätit på länge! Nallade lite av barnens pommes, också väldigt goda! Trevlig personal. God mat! Rekommenderas.
Riktigt bra mat, härligt ställe och trevlig personal.
Mysig restaurang med fin utsikt. Personalen var väldigt trevlig och trots att det var fullsatt fick vi snabbt in maten. Det som dock drar ner betyget är att vi beställde deras vegetariska rotselleri som var väldigt god men på tok för liten för att kosta 200 kr. Det vi fick var mer som en större förrätt och man blev inte mätt. Hade saknat tex potatis till så det blir en komplett huvudrätt.
Över förväntningarna bra. Tänk inte på hur byggnaden ser ut utan kliv in och njut av maten. Pommesen var kanske den godaste jag ätit och burgaren var enkel men riktigt god. Kokosglassen lät inte så speciell men både jag och min sambo delade en portion och slogs över den till sista droppen. Riktigt bra betjäning var det också!
I dag ville vi äta en vanlig lunch och då vi ätit bra husman här tidigare hoppades vi på att de serverade detta i dag också. Frågade om de serverade dagens och fick vi besked om att de hade en dagens rätt. Tyvärr ställde vi inte följdfrågor och servitrisen upplyste oss inte heller om att de inte längre serverade vanlig lunch. Vi tog alltså en dagens och tänkte att det var typ prisvärt lunchalternativ. Vi tog också varsin ramlösa till maten. När vi väl sent om sider fick maten var det en clubsandwich det visste vi i och för sig innan men den var långt ifrån en lunchrätt. När vi sedan betalade kostade maten 150 kr/ st och drickan 39 kr/st. Dyrköpt lunch när man inte kollar bättre utan tar för givet att personalen kan upplysa om 1.De serverar inte lunch 2.Att deras dagens är en av ordinarie rätter. 3. Att inte ta för givet att båda vill ha bubbelvatten.
Comment on this business

to add Läget by Charlie map to your website;