facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Låka Badplats

Address: Höviksnäs
City: Höviksnäs


Similar places near
Reviews
Fantastisk. Grästrand. Sandbotten. Bara lite sjögräs såg 1 manet 1 sjöstjärna och 1 pytte krabba. 2 dass. Rejäla sopkärl. Och perfekt med så nära parkering med gott om plats. Kan inte förstå hur det kunde vara så folktomt? Verkar ligga i lä också för inte mycket vind. Hopptorn och flera badbryggor om man inte vill vada i. Beach volley plan i bra skick. 5/5!!
Mysigt badställe med klippor att ligga och sola på. Man kan även välja att ligga på en bra gräsyta. Man kan även fiska krabba om man är sugen på det.
Det är alltid lika trevligt å mysigt på denna plats och nu på sensommar är det lungt.
Väldigt fin badplats och inte så farligt tångigt.
Jättefint bad för både stora och små med hopptorn för de modiga. Breda, nya, fina bryggor samt stora gräsytor. Toalett finns. Minus är den sista biten fram till parkeringen då vägen är smal.
Ofta stillsamt, naturligt uppdelat mellan ungdomar och barnfamiljer. Ny badtrappa som behöver kärlek, är väldigt hal och grön, akta er! Hopptorn med brant stege/trappa som är halare än is!
Mysigt badstäle för alla åldrar.
Möjlighet för både strand-, gräsytor, klippor, badbryggor, hopptorn, volleybollplan och toaletter. 4 meters hopptorn. Hade varit fem stjärnor om det inte vore för alla maneter.
Finns grillplats, men träbordet är borttaget. Yttre delen av bryggan har rasat o behöver repareras innan nästa säsong.
Fint vatten. Lätt för äldre o bada med badtrappa. Klippor o gräs, o sola på, samt hopptorn för de yngre o modiga. Toalett finns.
Comment on this business

to add Låka Badplats map to your website;