facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Läkarhuset Prima

Address: 382 30 Nybro
Phone: (0481) 152 10
City: Nybro
Zip Code: 382 30



related searches: Prima Vård, Läkarhuset i Tranås, PRIMA Barn- och Vuxenpsykiatri, Väla Hälsocenter, Vårdhuset Malmö, Sickla Hälsocenter, Lideta Hälsovård, Mama Mia Karlavägen
Reviews
Stor luftig och fräsch lokal i centrum! Trevlig personal, bästa vårdcentralen i Nybro o inte så oempatiska som Hälsocentralen o Astrakanen. Har en och samma läkare o slipper dra om allt från början. Ville prova kortison mot mina nervsmärtor o det fick jag, skönt att få prova sig fram man känner ju sin kropp bäst själv! Rekommenderar de starkt!
Jag vill berömma Cityläkarna i Nybro som tog hand om min mamma så fint igår. Förutom de blodprover hon behövde ta så fick hon erbjudande att ta ny Covid spruta och spruta mot lunginflammation när hon ändå var där. Min mamma är 85 år och bor 50 mil ifrån mig och då känns det tryggt att hon är listad på denna fina klinik med bra personal.
Vänlig och hjälpsam personal. Läkarna är noggranna, tar sig tid och vänliga även de. Enda minuset är Tele Q, eller vad det heter. Upplever att det är svårt att få tag på någon såvida man inte bokar direkt på förmiddagen, vilket kan vara svårt om man har dagjobb. Inte tillräckligt minus för att dra ner helheten.
Fantastiskt bemötande och lyhördhet. Man får hjälp och dessutom med ett leende. Rekommenderas varmt
Fantastisk personal som tar hand om patienten till 100 %. Hög kompetens.Supersnabba provsvar Guldstjärna !
Tog 1,5 tim innan de ringde upp -de sa 20 min -skyller på att många ringer
Mycket bra. Trevlig o omtänksam personal.
Trevliga personal och duktiga läkare
Översatt av Google Det är den bästa kliniken i Nybro stad när det gäller läkarnas engagemang, inte ens seriositet, utan snarare att arbeta med patienter, tidsbokningssystemet är korrekt, och att bemöta läkare och sjuksköterskor med patienter är utmärkt Original إنه أفضل مستوصف في بلدة نيبرو من ناحية التزام الأطباء بل الجدية بل العمل مع المرضى ونظام المواعيد دقيق والتعامل مع الأطباء والممرضات مع المرضى ممتاز
Comment on this business

to add Läkarhuset Prima map to your website;