facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Läkarhuset Tranås

"Hos oss finns allt under samma tak. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig"
Address: Tranås
City: Tranås


Reviews
Var där med min far, som hade haft bröstsmärtor och tungt med andningen. Läkaren lyssnade inte ens på hans hjärta och lungor samt hälsade inte på honom. Otroligt oproffsigt och ointresse. Brist på kompetens och mänsklig empati.
Har tyvärr haft missödet att vara i kontakt med båda läkarna. Språkbristen hos båda två är stor vilket leder till kraftiga missuppfattningar och felaktiga anteckningar i journal. Det ges ingen respekt och man är bara en i ledet, fort in och fort ut. Ett ständigt tittande på klockan. Man ska helst komma in med självutnämnd diagnos för annars får man frågan "vad vill du att jag ska göra åt det?". Läkarhuset i Tranås är i särklass den sämsta vc som jag har varit i kontakt med och jag uppmanar verkligen alla att vända sig till annan vc, även om det kräver längre att åka. Jag är ung och utbildad inom vården och kan tala för mig själv men den äldre generationen är mer utsatt i sådana här lägen. Var vaksamma!
Sämsta vårdcentralen. Dom fel bedömer och ger ingen hjälp
Lögner i journalen! En massa "hitte på"! Inkompetenta läkare, har träffat 2 stycken, skrämmande dåligt bemötande. Väldigt trevlig personal på lab. Ska nu byta vårdcentral. Tydligen ett B-lag som jobbar där.
Jag ringde för min sjuka dotter då hon inte ätit på nästan två dagar. Bemötandet i telefonen då jag sa att hon hade blåsor va att telefonisten blev rädd att det va vattkoppor och jag skulle inte åka dit och smitta isf. Men fick ändå en snabb tid, dock när jag kom in och fick träffa sjuksköterskor var dessa ointresserade och oproffsiga i sitt bemötande då de knappt ville ta i ungen. Jag frågade om hur de smittade då jag har två barn fick svaret citat "det är ett virus finns inga prover att ta eller behandlingar" - men hur smittar det? "du kan inte skydda dig från det, det är bara att suck it up". Jag byter nu vårdcentral!
Vill tacka dr. Deman Najar för all hjälp, jag har blivit väl omhändertagen och känner mig väldig nöjd med behandligen. Rekommenderas starkt.
Otrevligt bemötande när dom äntligen ringde upp och undrade vad jag villetelefontid. Är inte listad hos dom vilket dom krävde för att jag skulle få boka tid för körkortsintyg. Nej tack, aldrig
Väldigt bra de gånger jag varit där. Sköterskorna är noggranna och man känner sig väl bemött.
ikompetenta läkare som ljuger. Och inte hör av sig efter man ringt dom flera gånger
Katastrof med läkare som ljuger en rakt upp i ansiktet, byter direkt.
Comment on this business

to add Läkarhuset Tranås map to your website;