facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Läkarmissionen

Läkarmissionen

About

Läkarmissionen förändrar framtiden för utsatta människor. Här berättar vi om vårt arbete och svarar på frågor under kontorstid.

Story

Vill du vara med och stötta kampen mot könsstympning, ge fattiga kvinnor möjlighet att föda sina barn på sjukhus eller låta barn få gå i skolan? Under förra året fick 300 000 barn och vuxna hjälp av Läkarmissionen och ditt bidrag gör verkligen skillnad.

Läkarmissionen är en svensk organisation som har funnits sedan 1958. Vi samarbetar alltid med lokala partners som kan närområdet och kulturen. Läkarmissionen har självklart 90-konto och omfattas av Svensk Insamlingskontroll.

Tack för att du är med och förändrar framtiden för utsatta människor!

Address: Siktgatan 8, 162 88 Vällingby
Phone: 00468-620 02 00
es.nenoissimrakal@ofni
City: Vällingby
Zip Code: 162 88



related searches: erikshjälpen spånga, second hand vällingby
Similar places near
Syriska Riksförbundet i Sverige  الأتحاد العام للمغتربين السوريين في السويد Syriska Riksförbundet i Sverige الأتحاد الع... 86 meter för integration och samförstånd
ALEF ALEF 150 meter ALEF - Folkbildning på modersmålet för jordens 758 miljoner analfabeter.
Hässelby Kälvesta Hockey Club Hässelby Kälvesta Hockey Club 1 km Åka på isen året runt helkul
4U فور يو للانتاج الفنى للميديا المسيحية 4U فور يو للانتاج الفنى للميديا المسيحية... 1 km فكرنا نعمل حاجه نشجع بيها كل المواهب تشجيع فعلى بدون استغلال وبدون مقابل الحاجه دى هى...
Nälstaskolans föräldraförening Nälstaskolans föräldraförening 1 km Väldigt dåligt skola! Den bidrar till minskad religionsfrihet och ökad förtryck! Skol...
Studio ABC - ateljéhuset i Vällingby Studio ABC - ateljéhuset i Vällingby 2 km Underbart studiohus! Så trevligt att ha en sådan kulturell plats nära!
Kattstallet Kattstallet 2 km Liten men trevlig loppis, jag hittar alltid något köpvärt. Priserna är bra. Man måste...
Babybornsafe Babybornsafe 2 km #babybornsafe på Facebook hör ihop med hemsidan www.babybornsafe.com
Folk&Språk Folk&Språk 57 km Folk&Språk - Wycliffe Bibelöversättare Sverige
Reviews
Ordning och reda secondhand butik. Gör det lättare och fynda. Bra utbud av kläder och prylar för hemmet. Något dyr.
På nätet stod det den e öppet men när jag gick ditt var den sommar stängt till 8 Aug
En av många butiker inom kedjan Läkarmissionen. Rätt höga priser men prisvärt vid rea. Långt mellan fynden numera, tyvärr. Jag är dock trots detta en flitig gäst. Café finns men även här lite hög prisnivå och begränsat utbud i jämfört med liknande ställen som tex. Erikshjälpen i Spånga.
En av de bättre secondhandbutiker som finns i Sthlm om man söker efter fynd. Här är inte priserna riktigt lika höga som de kan vara på andra butiker. Det är relativt stort men välordnat. Trevlig personal och de har stenkoll på restriktioner och att alla håller avstånd.
Mycket bra med fina saker. Plus att det finns ett café inne i lokalen där man kan vila lite, för 2 timmar är inga problem att "slå ihjäl" där inne.
Tyvärr en smygande prisinflation, som andra påpekat. Tidigare var det lönt att ta sig dit, men nu dras jag detta. Bra butik i övrigt, brett utbud och lite småtrevligt kafé.
Jättebra butik med ordning och space! Massor av gamla saker men i väldigt gott skick. Åk dit!
Bra med återvinning. Kan vara kul att fynda lite
Comment on this business

to add Läkarmissionen map to your website;