facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Läkarmissionen Second Hand i Bro

Läkarmissionen Second Hand i Bro

About

Fin Second Hand butik!

Allt från kläder, glas/porslin till möbler/teknik.

Allt förberett för ditt "shoppingäventyr" till stöd för välgörenhet!



"Läkarmissionen Second Hand i Bro arbetar med att hjälpa människor i utsatta situationer....Vi är självförsörjande tack vare våra kunders gåvor, där överskottet oavkortat går till Läkarmissionens välgörenhetsprojekt....Vi vill:- Skapa förutsättningar för att utveckla människor från situationer av beroende och utnyttjande till oberoende och självständighet.- Att besöket hos oss ska bli en upplevelse för dig, såväl när du fyndar, bara strosar eller kopplar av med en kopp kaffe i biblioteket.- Verka för de som arbetar här, du som volontär eller annan deltagare, skall få en intressant dag med varierande och stimulerande uppgifter....Vår övertygelse är att vårt gemensamma bidrag- stort såväl som litet - förändrar stort...Välkomna!"
Address: Drottningvägen 1, 19740 Bro, Sweden
Phone: 0858240240
City: Bro
Zip Code: 19740



related searches:
Similar places near
morgans.one morgans.one 0 meter Märkeskläder&skor samt schysta accessoarer till bra priser för hela familjen. Öppnad...
Reviews
Inte så stort, men välordnat och prydligt jämfört med liknande inrättningar.
Trevlig butik med fina saker till bra pris. Reagerade dock på att killen i kassan var väldigt otrevlig mot en äldre kollega i en dispyt över priset till en kund. Kändes väldigt trist då det är gåvor och det borde inte vara ett problem att erbjuda kunden ett bra pris. Skärpning av kassakillen!
Ganska bra utbud på sortiment. Priserna är också ganska rymliga. Bra affär
Välsorterad second-handbutik i stora lokaler. Här finns det mesta. Bra prissättning och trevlig personal!
Jag åkte till Läkarmissionen för jag behövde en ny potatispress då min gamla hade gått sönder. Om man skall köpa en ny på nätet så förutom kostnaden så blir det ju frakt också. På Läkarmissionen hittade jag två potatispressar! fast jag köpte bara en. Det blev också en massa begagnade serietidningar! Läkarmissionen har blivit lite dyrare, men kvalitén har ökat - second hand istället för loppmarknad.
Hittar nästan alltid något att köpa, men tycker en del priser på kläder är lite väl höga och en hel del slitet/trasigt tar sig igenom sorteringen till ett högt pris.
Dyrt och tar inte kontanter!! Hur många utsatta har kort att betala med?
Mycket bättre än vad jag trodde. Ordning och reda, snyggt uppställt.
Mindre butik men bra ordning och en hel del kul i köksväg . Värt ett besök!
Jag hittar alltid något till mina barn när jag tittar in på Läkarmissionen. Är det inte fina kläder så är det leksaker och alltid till bra priser.
Comment on this business

to add Läkarmissionen Second Hand i Bro map to your website;