facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Läkarmissionen Second Hand Vällingby-Stockholm

Läkarmissionen Second Hand Vällingby-Stockholm

About

En av Stockholms största Second Handbutiker - Vi säljer 1000-tals objekt i veckan.

Address: Siktgatan 8, 16288 Vällingby
Phone: 086200200
City: Vällingby
Zip Code: 16288


Opening Hours

Monday: 12:00 - 16:00
Tuesday: 12:00 - 16:00
Wednesday: 12:00 - 16:00
Thursday: 12:00 - 16:00


related searches: Second hand Stockholm, Second Hand Västerås, Stadsmissionen Västerås, Erikshjälpen, Erikshjälpen second hand, Läkarmissionen Västerås, Läkare Utan Gränser, Myrorna Sundbyberg
Similar places near
Skyltar & Sånt AB Skyltar & Sånt AB 222 meter Bra och kunnig personal.
Protection Gear Protection Gear 416 meter En jättebra och fantastisk butik.
Egysverige för service och handel Egysverige för service och handel 952 meter Vi är ett bemanning- och städföretag som erbjuder uthyrning av städ- och restaurangpe...
Ljudbutiken.se Ljudbutiken.se 964 meter Totalt värdelöst Negativt och arrogant bemötande Noll servicekänsla
Reviews
Bra med återvinning. Kan vara kul att fynda lite
Roligt utbud och bra priser!!
Mycket bra med fina saker. Plus att det finns ett café inne i lokalen där man kan vila lite, för 2 timmar är inga problem att "slå ihjäl" där inne.
Tyvärr en smygande prisinflation, som andra påpekat. Tidigare var det lönt att ta sig dit, men nu dras jag detta. Bra butik i övrigt, brett utbud och lite småtrevligt kafé.
En av många butiker inom kedjan Läkarmissionen. Rätt höga priser men prisvärt vid rea. Långt mellan fynden numera, tyvärr. Jag är dock trots detta en flitig gäst. Café finns men även här lite hög prisnivå och begränsat utbud i jämfört med liknande ställen som tex. Erikshjälpen i Spånga.
Jättebra butik med ordning och space! Massor av gamla saker men i väldigt gott skick. Åk dit!
Noga med antalet personer i butiken - bra! Många fina möbler, mysiga köksprylar och stor bokavdelning. Böckerna tycker jag är dåligt sorterade efter genré och oklart prissatta.
Lätt att hitta, så fint ordnat i olika avdelningar, städat, snyggt och supertrevlig personal. Hit kommer jag att åka ofta och vill samtidigt rekommendera andra att göra likadant.
Stor butik! Bra kvalitet på varor. Tyckte utbudet på kläder var litet för att vara en så stor affär men det fanns gott om möbler leksaker husgeråd porslin och annat. Väl värt ett besök! Tyckte hemleverans av möbler var lite väl dyrt tyvärr. Annars hade vi slagit till på ett par möbler också.
Comment on this business

to add Läkarmissionen Second Hand Vällingby-Stockholm map to your website;