facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Långbro Värdshus

"VÄLKOMMEN till Långbro Värdshus sköna atmosfär och personliga bemötande i vänlig miljö.Riktigt god mat är hjärtat i vår restaurang, där krögaren Fredrik Eriksson skapar måltider på härliga råvaror i säsong.Fredrik Erikssons passion är att värna om det svenska matarvet och att skapa god mat för alla.Våra kreativa kockar i köket på Långbro värdshus lagar mat med inspiration från de svenska, franska och italienska köken. Rätterna har sin grund i klassisk svensk husmanskost, och görs nutida med mycket inslag av grönsaker, rotfrukter, sallad och örter. Vår kärlek till råvarorna och att ta hand om dem på bästa sätt är grunden i vårt gastronomiska hantverk. Oavsett årstid vill vi att Sveriges råvaror i säsong ska speglas i våra måltider."
Address: Stora mans väg 4 , Älvsjö 125 59, AB, SE
Phone: +46 8 646 00 50
City: Älvsjö
Zip Code: 125 59



related searches: Långbro värdshus älvsjö age, Enskede Värdshus, Erssons Fruängen, Jordbro värdshus, Långholmens Wärdshus, Restaurang Älvsjö, Ulriksdals Värdshus, Herrängens Gård
Reviews
Vi var där på Brunch, fantastiskt gott. Det kalla bordet med bland annat en gravad lax, som bara smälte i munnen. Det varma också mycket gott och faten alltid fint påfyllda. Mycket gott även på dessertbordet. Trevlig personal och gott om plats mellan borden så man inte sitter inpå bordsgrannen. Stort Tack från oss 7 personer.
Har besökt restaurangen flera gånger och är nöjd med stämningen, bemötandet och maten. Kommer tillbaka!
Väldigt trevlig Påskbrunch. Fräsch, vällagad mat. Trevlig service. Prisvärd.Mat: 5/5
Majskycklinglårfilén var lika mjukt som smör och det var en fantastisk kombination med sparris och potatis. Maten och personalen var fantastiskaMat: 5/5
Vi åt julbord och det var så mycket mat och så gott. Vi gick därifrån med fulla magar syrran och jag.Mat: 5/5
Tror Långbord Värdshus har allt. Trevlig bar. Uteservering på sommaren med bra drinkar. Julbord. Brunch. Lunch. Affärslunch. Mycket bra mat med mycket svenska lokala bra ingredienser. Ja jag är lite partisk som bor i närheten men bättre ställe kan man inte önska sig. Trilla in på en hamburgare och en öl en sommarkväll eller en lunch med varierande meny. Det enda jag kan sakna är en redig stor 50 cl öl på fat. Porerriti är bra men känns fjösigt i små glas med fot. Saknar även de fyra små svenska assieterna med med nubbar.
Lagom stort o överlag mkt vällagat julbord i trevlig ”hemmaatmosfär”. Sillarna var enastående bra, likaså lutfisken à la minute, övrig kall fisk o lax bra, kallskuret sådär en del torrt, julskinkan inget särskilt, köttbullarna saftiga o rödbetssalladen minnesvärd. Ostarna orkade vi inte med , bra vört o knäcke samt avslutningsvis goda efterrätter men saknade flera sorters hemmagjort julgodis. Vänlig service o hyggligt urval av dryck. Betyg: 4+ av 5.
Mycket bra på alla sätt!
Vill ge högre, men tyvärr för dålig kvalitet på luncherna i förhållande till pris. Senast en schnitzel för 185 kr som var torr och serverades med några stenhårda ugnsrostade potatisar och trötta salladsblad. För den pengen till lunch förväntar jag mig betydligt mer. Trevliga lokaler och fin miljö, men maten saknar för det mesta själ och går på tomgång.
15 maj var jag och beställde lunch jag beställde en schnitzel, den var stenhård och totalt smaklös Inte nog med det, potatisen var inte heller helt genomstekt. Att jag inte klagade beror på att vi var några stycken och de hade ingen lust att vänta på att jag fick en ny tallrik. Problemet är ju att man ska inte bli serverad undermålig mat.
Comment on this business

to add Långbro Värdshus map to your website;