facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Länna Macken

Länna Macken
Address: Lärkträdsvägen 1, 74011 Länna, Uppsala Län, Sweden
Phone: 017422310
City: Länna
Zip Code: 74011



related searches:
Similar places near
Qstar Försäljning AB Qstar Försäljning AB 32 meter Vi finns där du minst anar det! Välkommen till Pump, Qstar och Bilisten. Idag har vi ...
LAKRIDS BY BÜLOW LAKRIDS BY BÜLOW 25 km LAKRIDS BY BÜLOW is the story of passionate craftsmanship for gourmet liquorice. In 2...
Reviews
Vanlig klassisk mack på "landet"
Perfekt för tankning och hyra släpkärra
Roger är så servicemindig och trevlig. Hyr man ett släp kommer han alltid ut och hjälper till att checka av att allt är ok. Och om man lämnar tillbaka släpet tidigare så justerar han priset något som han absolut inte behöver göra. Kan bara varmt rekomendera hans mack.
Bra service. Mycket olika utbud av varor. Snabb service. Och oxå billigare bensin ibland. Thaimaten är god , fräsch färska råvaror. Trevlig service.Tycker att annars i stan smakar all thaimat lika. Men inte här. Så denna goda mat behövs här !! Lycka till Mariann
Väldigt god mat, till ett väldigt bra pris och man får extremt bra portioner, finns inget negativt att säga om stället förutom att ibland kan det vara långa väntetider på maten men det är förståeligt eftersom att det är så populärt!
Väldigt bra Pad thai! Har varit runt på många vagnar i Uppsala och ätit pad thai. Det här är solklart den bästa. Har ätit där två gånger på 1 vecka nu. Det har varit lika bra båda gångerna. Den är fräsch och köttet är perfekt tillagat. Det är väldigt mycket mat i lådorna också. Fantastisk bra.
Ombud för DHL. Jag håller tummarna för att macken ska få postala befogenheter. Trevlig personal som vet vem man är till för.
Trevlig liten mack med bra utbud och service inriktad personal. Uteservering med tillgång till nybakat, glass och thaimat. Måste provas!
Trevligt bemötande fick hjälp att lufta bilen min, mitt första besök
Bra utbud för den ringa storleken. Finns en Thai takeaway bakom knuten, med riktigt god mat.
Comment on this business

to add Länna Macken map to your website;