facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Länna Sport

Address: Gamla Nynäsvägen 604 , Skogås 142 51, AB, SE
Phone: +46 8 771 19 00
City: Skogås
Zip Code: 142 51



related searches: länna sport rea, länna sport kläder, länna sport öppettider, länna sport cykel, länna sport rabattkod, länna sport jackor, länna sport ägare, länna sport alpint
Reviews
Kom in med slalomskidor där bindningen släppt och trots att garantitiden passerat med råge så slutade det med att jag fick ett par helt nya skidor! Man kom fram till att tillverkaren brustit i hur bindningen monterats. Fantastiskt bemötande!
Serviceinriktad säljare Hi5 Tobias och bra utbud med det mesta för olika aktiviteter, bättre än många andra butiker.
Jag köpte ett par skor online hos Länna Sport. Efter ett par månader började sulan släppa och jag kände att för ett par skor som kostar ca 2000 kr ska inte detta få hända så snabbt. Jag reklammerade skorna och fick mycket bra service. Willam hette han som hjälpte mig och han skötte det snabbt, enkelt och smidigt. Det är när dessa saker händer som avgör hur bra man tycker en butik är. 5 poäng från mig och rekommendation till andra. Mvh, Peter
Stockholms i särklass bästa sportaffär ligger i Länna. Länna Sport. Ett mycket brett sortiment. Hockey, cykel, längd och alpint, Padel för att nämna några. När andra sporthandlare tycks välja bort sportutrustning till förmån för lågpriskonfektion breddar istället Länna Sport. Bravo. De har även ett svårslaget utbud av högkvalitativa kläder för en aktiv livsstil. Klockrena prestige- varumärken varvas med fina funktionsplagg. Men bäst är ändå den oerhört kunniga och supertrevliga personalen som tycks kunna allt. Kundbemötandet håller Världsklass. Man förstår att det bildades köer utanför i helgen. Då passar man på att bjuda på kaffe. FENOMENALT. Full pott.
Länna Sport verkar ha allt som behövs för sportare. Jag behövde ett par skor med specifika önskemål och inom 5 min hade jag betalat dem och gått ut genom dörren. Det är fantastiskt utbud och duktiga säljare.
Fick bra hjälp rätt omgående. För en gångs skull kunde vi lämna Länna Sport med den önskade cykeln. Vid tdigare cykelköp där har vi fått hämta cykeln några dagar senare.
Beställde cykel online, super enkelt och snabb leverans. Vid uppackning upptäckte jag att den var pyspunka, kontaktade kundtjänst som snabbt skickade en ny slang till mig. Toppen bra service!
Min innersula i slalompjäxan gick sönder och inom 5 dagar så fick jag ett samtal om att allt var löst och en ny sula kommer att skickas. Stort tack för bra hjälp och det är alltid lika trevligt att handla hos er. Fortsätt i denna anda, för service uppskattas.
Orderbekräftelse skickas och förväntad leveransdag passerar utan att varan lämnat butiken. Ingen återkoppling från kundtjänst. Undvik detta ställe om du ska handla via webshop.
Sämst support, prova att maila så förstår ni dvs, förvänta er absolut ingen respons. Ge era pengar till annat företag är mitt tips.
Comment on this business

to add Länna Sport map to your website;