facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Länsbergs

Länsbergs

About

Vi hjälper dig hela vägen till en trygg fastighetsaffär!

Story

Mäklarfirman Länsbergs historia började år 1999 men redan många år tidigare startade Rickard Länsberg sin bana som fastighetsmäklare i nordvästra Skåne. Under senare år har Länsbergs utvecklats till att bli en verklig specialist på Kullabygden.

Våra tre fastighetsmäklare har sina rötter här vilket gör oss till den ledande aktören i denna vackra bygd. Genom åren har vi på Länsbergs byggt upp ett rikt kontaktnät och kan förmedla både kunskap och erfarenhet av hur det är att leva och arbeta på Kullahalvön.



"Din lokala mäklare i Höganäs kommun. Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken – varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för såväl köpare som säljare."
Address: Köpmansgatan 1 A, 26338 Höganäs
Phone: 042-33 08 09
City: Höganäs
Zip Code: 26338



related searches: Devin Clark, William Knight, Pannie Kianzad, UFC, Aspen Ladd, Istela Nunes, Drakkar Klose, Sara McMann
Similar places near
Fastighetsbyrån Fastighetsbyrån 554 meter Super nöjd...specielt stor tack till Emile Antier..som ordnat saker med försäkring......
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs Svensk Fastighetsförmedling Höganäs 719 meter Svensk Fastighetsförmedling är en av Höganäs ledande fastighetsmäklare. Vi är ett sta...
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Länsförsäkringar Fastighetsförmedling 732 meter Lotta gjorde ett mycket bra jobb med att marknadsföra och sälja vårt hus i Jonstorp, ...
Reviews
2020 sålde vi två hus och köpte ett, alla med hjälp av Rickard. Rickard är en oerhört erfaren mäklare med god kännedom om både marknaden och Kullabygden. Kan varmt rekommendera Rickard/Mäklarhuset till alla som vill sälja eller köpa ett boende i Kullabygden!
Köpte vårt första hus med Rickard, hade en väldigt positiv upplevelse. Allting gick smidigt och utan krångel. Koordination mellan säljare, köpare och banker ordnades, vi fick hjälp med besiktning och försäkring, det kändes väldigt tryggt.
Toppenbra mäklare, väldigt trevlig och erfaren. Vi är väldigt nöjda och har fått all hjälp vi behövde under hela processen.
En trygg och bra affär att anlita Mäklarhuset, ett proffsigt och lugnt bemötande.
Trevlig, effektiv mäklare med suveränt resultat! Rekommenderas till köpare och säljare!!
Proffsigt och otroligt trevligt bemötande
Trevlig mäklare med lokal kännedom
Trevlig mäklare med bra läge.
Comment on this business

to add Länsbergs map to your website;