facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

About

Vi lotsar dig genom hela affären med fokus på trygghet och ekonomi i Klippan, Perstorps och Åstorps kommun.



"Vi är Sveriges snabbast växande mäklarkedja och strävar hela tiden efter att överträffa våra kunders förväntningar. Kanske är det därför vi har Sveriges nöjdaste kunder för sjunde året i rad enligt SKI? Kanske är det för att vi har trevliga, kunniga och erfarna mäklare? Eller så är det helt enkelt för att vi sätter dig som kund först och alltid levererar förstklassig service. Genom hela processen!"

"Vi är Sveriges snabbast växande mäklarkedja och strävar hela tiden efter att överträffa våra kunders förväntningar. De senaste tio åren har vi tilldelats utmärkelsen ”Sveriges nöjdaste kunder” fler gånger än någon annan mäklarkedja. Kanske beror det på att vi vill hjälpa våra kunder till trygga bostadsaffärer genom hela livet, vilket förutsätter ett långvarigt förtroende. Det bygger vi genom att vara kunniga, engagerade och personliga. Vill du också känna dig nöjd med din bostadsaffär? Kontakta oss när det är dags att flytta!"
Address: Storgatan 32, 264 33 Klippan, Scania
Phone: 0435-130 50
City: Klippan
Zip Code: 264 33



related searches:
Similar places near
Svensk Fastighetsförmedling Klippan/Åstorp Svensk Fastighetsförmedling Klippan/Åstorp 129 meter Bra, trevliga och kompetenta. Kan varmt rekommendera!
Reviews
Tack Joel, för en smidig affär och ett gott samarbete. 2.5 månad från första mailet till överlämnande av nycklar. Bra bilder, bra objektsbeskrivning och fina visningar.
Mycket bra mäklare, trevligt bemötande, hjälper till med det mesta kring fastighetsaffärer, och många andra problem med bouppteckning, etc...
Seriösa, kompetenta och tillmötesgående. God lokalkännedom. Sålde mitt hus i en osäker ekonomisk tid med mycket gott resultat.
Tryckte fel. Har faktiskt ingen uppfattning.
Alltid lika trevligt
Martin är en mycket duktig och enkel mäklare att ha att göra med, håller vad han lovar, och viktigast av allt Han är ÄRLIG, vi hade en trevlig och snabb bana. Och kommer definitivt att använda Martin igen Hälsningar Tina med familj
Comment on this business

to add Länsförsäkringar Fastighetsförmedling map to your website;