facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län

"Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän grundades 1845 och är ett av 23 självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Vi ägs av våra kunder och erbjuder person- och sakförsäkringar samt bank- och fondtjänster. Välkommen att läsa mer på vår hemsida."
Address: Östra Hamngatan 32 , Göteborg 411 09, O, SE
Phone: +46 31 63 23 50
City: Göteborg
Zip Code: 411 09



related searches: Länsförsäkringar Göteborg - Öppettider, Länsförsäkringar Göteborg kontakt, Länsförsäkringar bil, Länsförsäkringar kundtjänst telefon, Länsförsäkringar Bank, Länsförsäkringar Älvsborg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Länsförsäkringar Halland
Reviews
Fruktansvärt dålig service. De kunde inte hjälpa mig på plats att ordna swish för deras datorer krånglade då, så jag skulle få ringa och få det sista ordnat. Efter att ringt och blivit hänvisad till 3 olika ställen kunde ingen hjälpa mig via telefon utan jag var tvungen att komma in sa de. När jag tagit ledigt från jobbet och kommer till kontoret tar de inte emot besök och inte heller telefonsamtal!! Vad faan är detta? Hur svårt ska det vara att få ett swish till min dotters bankkonto?
Värdelöst att försäkringen inte täcker att man blivit evakuerad från Wuhan iom Covid 19 när allt stängdes ner där. Svaret var att det inte är en naturkatastrof eller krig och därmed inte ingår.
En gång så bra. Nu total katastrof. För er som tycker Folksam är usla så har ni ett ännu uslare försäkringsbolag.
Jätte bra service helt suverän
Bemötande personal. Hjälpsamma och trygca
Rekommenderar inte.
Smidig, vänlig bankservice.
Bra personlig service.
Comment on this business

to add Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län map to your website;