facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Länsförsäkringar Jönköping

Länsförsäkringar Jönköping

About

Välkommen till Länsförsäkringar Jönköpings Facebooksida! När man ägs av sina kunder är det naturligt att dela med sig av sin kunskap. Följ oss för tips och råd till en enklare vardag och trygg ekonomi!

Story

Länsförsäkringar Jönköping har funnits i länet sedan 1839. Bolaget ingår som ett av 23 lokala och självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen och huvudkontoret ligger i Jönköping. Det vi erbjuder är ekonomisk trygghet till såväl privatpersoner som företag och lantbrukare. Hos oss får du hjälp med allt som rör försäkringar, banktjänster och fastighetsförmedling. Som lokalt bolag känner vi till våra kunders behov och villkor. För oss är den personliga kundrelationen extra viktig, eftersom våra kunder också är våra ägare.


VÅR POLICY

Vi som svarar på dina frågor här på sidan jobbar på Länsförsäkringar Jönköping och publicerar inlägg under det namnet. Om någon annan än Länsförsäkringar Jönköping svarar på en fråga kan vi inte ta ansvar för innehållet i svaret.
Tänk på att det du skriver på sidan blir synligt för andra användare. För din egen säkerhet ber vi dig därför att inte lämna ut personnummer, kontonummer eller annan känslig information direkt på sidan. Kom också ihåg att allt du skriver på sidan kan ses av andra och att de då kan se vilka produkter och tjänster du har hos Länsförsäkringar. Vill du ha personlig service kan du istället ringa oss på telefon 036-19 90 00 eller skicka ett meddelande via vår Facebooksida så hör vi av oss till dig.
Du får gärna skriva frågor eller kommentarer på vår sida, men vi ber dig att respektera Facebooks regler och svensk lag. Vi accepterar inte personangrepp och inte heller inlägg som vi bedömer som rasistiska, sexistiska eller nedvärderande. Inte heller innehåll som marknadsför andras verksamheter, är brottsliga, inte håller sig till ämnet, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande. Den som bryter mot reglerna får sitt inlägg borttaget och kan också komma att blockeras från sidan och rapporteras till Facebook.

KONTAKTA OSS

Jönköping Väster
Telefon: 036-19 90 00
Besöksadress: Barnarpsgatan 22
Postadress: Box 623, 551 18 Jönköping
E-post: [email protected]

ÖVRIGA KONTOR

Jönköping Öster: 036-19 90 00
Vetlanda: 0383-75 75 00
Värnamo: 0370-34 43 00
Nässjö: 0380-57 58 00
Tranås: 0140-37 52 00

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

036-30 78 20
[email protected]
www.lansfast.se/jonkoping




"Välkommen in till Länsförsäkringar Jönköpings kontor i Jönköping. Hos oss får du personlig rådgivning angående försäkring, exempelvis: hemförsäkring , bilförsäkring eller livförsäkring. Du kan boka tid med banken för att gå igenom bolån, se över bolåneräntor eller söka om bankintyg. På våra kontor kan du också köpa produkter för att förebygga skador, till exempel brandsläckare, vattenlarm eller cykelhjälm.När kontoret är stängt kan du ändå nå oss via telefon, e-post eller via mina sidor på vår hemsida.Vi finns även på Facebook och Instagram."
Address: Barnarpsgatan 22, 551 18 Jönköping
Phone: 036-19 90 00
City: Jönköping
Zip Code: 551 18



related searches:
Similar places near
Handelsbanken Handelsbanken 424 meter Bästa Banken med flest kontor. Känns skönt att ha Europas säkraste bank i dessa tider...
Reviews
Den lokala banken med bra service, bank och försäkring på samma ställe.
Har haft Länsförsäkeingar alltid va gäller hemförsäkring och bilförsäkring. Och jag tänker inte byta...
Länsförsäkring i Jönköping är jättedålig, dålig bemötande, dåligt service, och dåliga personal. Jag har aldrig varit nöjd med länsförsäkring Jönköping, tyvärr.
Bra bolag när oturen är framme. Dock betydligt värre när man ska få kontakt. Alltid kö och minst 20-30min i telefon får man vara beredd på.
Trevligt bemötande på telefon och verkar vilja va till tjänst fullt ut. Dock i onödan då brist på kompetens från deras sida blev en dyr historia enligt TFFs. Och inte få någon varning/påminnelse ALLS av dom att en transaktion från autogiro utebliven. Utan de första som sker är att man får ett brev från TFFs att man har flertal härliga laxar att betala till dom istället. Under all kritik.
Jag trivdes väldigt bra som kund hos länsförsäkringar tills jag behövde hjälp med min drulleförsäkring på telefonen. 1 år gammal telefon som jag betalde över 13 000:-- förra året. Länsförsäkringar ersättning 700:-kr. Tur att det gäller en telefon och ej att lägenheten brann ner då skulle man förmodligen få 100 000:-- i ersättning. Det blir inget mer länsförsäkringar tyvärr.
Väldigt bra service och jag har alltid kännt mig trygg att åka iväg på resor när jag har Länsförsäkringar reseförsäkring. Personalen verkar bry sig om kunderna och när jag en gång nämnde att jag blivit rånad under pistolhot lät de genuint oroade och försökte hjälpa mig så gott de kunde. Dock blev jag dock rånad för mindre än vad självrisken var på.
Absolut det smidigast försäkringsbolaget att ha att göra med när man har otur .
Comment on this business

to add Länsförsäkringar Jönköping map to your website;