facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Länsmansgården i Åkersberga

Address: Kantarellvägen 12 , Åkersberga 184 34, AB, SE
City: Åkersberga
Zip Code: 184 34



related searches: länsmansgården, kantarellvägen, åkersberga, åkersberga växtförsäljning, länsmansgården åkersberga cafe, fika åkersberga, länsmansgården åkersberga adress, länsmansgården danderyd, åkersberga trädgårdssällskap, åkersberga fik
Similar places near
Tenggren Tenggren 15 km
Reviews
Underbart gäng. På torsdagar mellan klockan 10 och 12 rensas ogräs och byggs det i trädgården. Kul och lärorikt. Vilken kunskapsbank dom besitter.Tjänst: 5/5
Urmysigt med goda bakverk och trevlig personal. Miljön är så genuin och välkomnande.
Otroligt mysigt ställe med genuina människor och hembakat.
Mycket gott kaffe och fikabröd, mycket trevlig och vänlig personal, gemytlig och mysig miljö i ett gediget gammalt stall med värmande kamin. Är att rekommendera.
Fin miljö men mediokert cafe. I matväg fanns det tre mackor med lax, räkor eller köttbullar att välja mellan. Serverades på en hönökaka med isbergssallad, överpriser för vad det var. Frågade tjejen i kassan om köttbullarna var hemmagjorda det tror jag ej att de var fick svar "jag vet inte, jag gör dem inte". Du har 3 rätter på "menyn" att hålla koll på, kom igen.. Skulle beskriva detta ställe som trött och oambitiöst, i alla fall i cafe väg.
Fantastisk ställe! Bra mat eller fika i underbar miljö.
Bra mat/fika och jättefin trädgård
Timrad stuga med hög mysfaktor, och hembakat
Fantastiskt mysigt café med kamin och rustik inredning. Kommer definitivt åka tillbaka och mysa. Skulle jag önska något så är det som alltid tydlig info om vad som är hemlagat.
Jag beställde getost sallad och en kopp te! Det var generöst med ost! Men snålt med bröd salladen var mycket lite! Och bara gula,oätligt sallad blad! Te var sval .
Comment on this business

to add Länsmansgården i Åkersberga map to your website;