facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Länsmansgården

Address: Sunne, Sweden
City: Sunne



related searches: Länsmansgården wikipedia
Similar places near
Ulvsby herrgård Ulvsby herrgård 20 meter Julbord på nytt vis. Kändes riktigt lyxigt. Bra personal. Vår servitris Cornelia var ...
Hotell Frykenstrand Hotell Frykenstrand 2 km Denna gången var upplevelsen inte lika bra, tyvärr. När vi kom upp på rummet som hade...
Backa 15 Stuga mitt i Värmland Backa 15 Stuga mitt i Värmland 3 km Mysig stuga och trevliga värdar
Reviews
Personlig och hälpsam personal. Ett ställe att åka till om du vill äta gott o uppleva natur o sevärdheter i Sunne. Dock något dåligt skyltat på hotellområdet generellt. Uteplatsen var ju toppen, men ostädad/vårstäda. Kommer gärna tillbaka! Mat och dryck: Otroligt bra mat! Hade uppskattat att få välja andra viner än vinpaketet erbjöd. Dyra viner.
Vi firade påsken på Ulvsby herrgård och är överlag nöjda. Det som drog ner betyget var väntetiden mellan rätterna vid middagarna och att uppe i salongen, där det var jazzkonsert, inte gick att köpa snacks andra dagen. Det gick alldeles utmärka att göra det dagen innan men tjejen i kassan var helt ovillig att hjälpa till och ordna detta. Lite tråkigt. Annars var allt till belåtenhet. Fina rum och sköna sängar. Mumsig frukost och äntligen riktigt god bacon.
Fint ställe,dock nära motorvägen. Brant att ta sig ner till sjön. Vi spontan åkte hit för att varva ner lite och det funkade. Rum: Väldigt omodernt, har haft mycket fräschare för halva priset. Kul att dom varna för att ha altandörren öppen då möss kan springa in. Vi är inte så kräsna, så vi hade det bra. Mat och dryck: Fantastisk midsommar middag i 4 rätter! Bland det bästa jag ätit senaste tiden! Kockarna visste vad dom gjorde och jag fick själv inspiration att laga mat igen. TACK!
Helt fantastiskt ställe, så rent, personalen var väldigt trevligt och maten underbar. Kan defintivt rekommendera. De har Värmlands minsta spa men det var så mysigt där väldigt privat med fin utsikt över Fryken. Perfekt ställe att stanna på om man ska åka skidor. Viktiga detaljer: Så bra personal. Servicen var fantastisk.
Fantastiskt ställe med otroligt god mat!Rum: 5/5
Var där på Fryksdalens Konstrunda, jättefint ställe.Plats: 5/5
10/10! Mycket nöjd med vistelsen här och kan starkt rekommendera. Underbart god middag. Bra frukost. Hjälpsam och trevlig personal. Vi bodde i hundrum och det var bra. Speciellt mysigt var att det kändes så gemytligt och hemtrevligt.
Vi var där mellan 1/7-3/7 och är mer än nöjda med vistelsen. Rummet var rätt enkelt men allt uppvägdes av ett fantastiskt bemötande av samtlig personal. Lägg sedan till underbar och vällagad mat och då kan man inte bli mer än nöjd.Rum: 3/5
Trevligt ställe men rummet var lite tråkigt och slitet. Kallt i rummet men der löstes med att vrida upp elementet nästan alla I vår grupp som bodde där hade kalla rum så det verkar som att de gör vrider ner värmen efter föregående gäst. Atmosfären i området är jätteskön med gamla anor. Köket försöker men lyckas inte hela vägen fram till sin ambitionsnivå. Maten var bra inget snack om det men kan göras bättre. Övre plan på stora huset var fin med gammal herrgårdskänsla kvar. I det stora hela kommer jag tillbaks ifall jag behöver boende i Sunne området.
Underbar miljö, underbar mat och underbar personal!Rum: 5/5
Comment on this business

to add Länsmansgården map to your website;