facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Länsmansgården - Österåkers Konsthall

About

Österåkers konstförening driver bland annat Österåkers konsthall. Adress: Kantarellvägen 12, 184 34 Åkersberga. Öppet lördag-söndag 12-16



"Konstutställningar och barnaktiviteter. Café Länsmansgården med gott fika, luncher och smörgåsar, Konsthantverk, Antikbod och en vacker visningsträdgård. Hela gården har öppet året runt."
Address: Kantarellvägen 12, 18434 Åkersberga
City: Åkersberga
Zip Code: 18434



related searches: Länsmansgården österåkers konsthall age, Konstrunda Åkersberga 2023
Similar places near
Altersten Art Connection Altersten Art Connection 2 km Altersten Art jobbar med modern konst i alla former och levererar utan kostnad i hela...
Inhead - Art by Lacke Inhead - Art by Lacke 3 km Studio & Gallery
Reviews
Vilket otroligt fint ställe. Mysigt fik, intressanta utställningar, jättetrevlig personal som verkligen brinner för sin verksamhet. Vi hittade hit av en ren slump, men vi kommer definitivt att komma hit igen. Dock håller jag med om att parkeringen kunde bli bättre.
En trevlig utställning och uppbyggnaden av trädgården var trevlig och genomtänkt men det finns många delar som behöver flinka händer.
En helt underbar plats att besöka! Konsthall och cafe’. Vacker trädgård, med växthus, odlingar, rabatter och konst. Mycket att se och betrakta. En stuga med konsthantverk, en annan med antikviteter. Trevliga människor överallt. Ett utmärkt utflyktsmål i Åkersberga. Rekommenderas varmt.
Spännande konst i vacker miljö!
Comment on this business

to add Länsmansgården - Österåkers Konsthall map to your website;