facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Länssjukhuset Halmstad

Address: 302 33 Halmstad
City: Halmstad
Zip Code: 302 33


Similar places near
Capio Movement Capio Movement 389 meter Vårt mål är att vara ledande inom utvecklingen av säker och högkvalitativ vård. Fritt...
Barnakuten Växjö Barnakuten Växjö 121 km Helt fantastiskt personal som gör sitt allra bästa för patienten.
Reviews
Deras akut måste vara den sämsta någonsin. Varje gång man är där får man vänta 4-6 timmar även om det inte är mycket folk. När man äntligen kommer in går det bara på 5 min och dom ger oftast bara en tablett och vägleder en till vårdcentralen. Dom kollar ej upp riktigt och känns alltid som om dom bara vill bli av med än. Sämst säger jag bara.
Vill gärna visa min TACKSAMHET här för en avdelning av rena änglar. operations avdelning. Jag blev opererad för ljumskbråck i tisdags 13/04 och alla sköterskor inkl. läkaren har varit så engagerade och omsorgsfulla så jag kände mig som ett väl omhändertaget barn. Jag glömmer namn men ingen nämnd och ingen glömd som man säger. Ni var alla så fantastiska, från tidsbokning till avresan hem var och kändes helt fantastiskt. TACK.! Jag hoppas ni läser detta för att jag tycker det kan göra er motiverade fortsätta vara som ni är idag TACK än en gång. /Bekir från Falkenberg.
Lite lyhört vid BB avdelningen samt väldigt ljust, fönstren låg i söderläge så det blev väldigt svårt att sova.
Jag vill tacka alla på Mava avdelningen som tog väll hand om våran mamma Zofia Lesnik som gick bort den 5/1 2023.både jag och Tina vi uppskattar all hjälp hon fick dom sista dagarna.och läkaren ska ha ett stort tack.
Fick adekvat hjälp av flera enheter , Tack !
mycket nöjd med hjälpen jag fick av ambulanspersonal. Bara 1 undersköterska var otrevlig och inte hjälpsam. Dom andra gjorde ett bra jobb.
Mycket modern sjukhus. Bra lokaler Trevlig personal på mottagningar .Personal i kundmottagning vid entrén ,kunde gärna ge ett lite bättre engageman...Finns även Apotek ,Café, Kiosk,Bussförbindelser mkt, bra
Var på ögonmottagningen, fikade på sjukhuset efteråt. De var mycket trevliga och hjälpsamma på mottagningen! Fikat var okej. Men såå tråkig café miljö Kalt, gamla utspillda kaffefläckar, inte så glad personal, kala bord utan någon bordsdekoration o.s.v. Hit vill jag inte gå i onödan, tack! Så enkelt att piffa upp miljön m lite tygblommor att hänga i taket, duk på bordet. Och varför inte bjuda patienterna/kunderna på ett leende - det kostar inget extra, men det kanske muntrar upp de som besöker sjukhusets café!
Hjälpsam personal, trevliga o proffsigt kunnande.
Bortsett från att det varit underbemannat minst 20 år tack vare diverse rikspolitiker från alla håll, så gör den kvarvarande personalen nästan underverk. Synd bara att det tydligen är norm att de ska överutnyttjas tills de blivit totalt obrukbara & antingen dör eller sjukpensioneras. Det är förresten likadant i all skattefinansierad verksamhet. Som en blandning mellan Kinas totalitära styre där man lyder eller 'försvinner' & slaveri där man bara fixar nya kroppar som ersätter de utslitna. Man är inte stolt över Sverige nuförtiden.
Comment on this business

to add Länssjukhuset Halmstad map to your website;