facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Länsstyrelsen i Dalarnas län

Länsstyrelsen i Dalarnas län

About

Det här är Länsstyrelsen i Dalarnas län Facebook-sida. Vi svarar på frågor så snart vi kan under ordinarie arbetstid. Ta del av våra regler här: http://www.lansstyrelsen.se/Dalarna/Sv/Pages/sociala-medier-regler.aspx

Story

Det här är Länsstyrelsen i Dalarnas län officiella Facebook-sida.
Här vill vi sprida information om myndigheten och det arbete som vi gör ute i länet. Om du har något formellt ärende till myndigheten som ska behandlas eller om du vill följa upp handläggningen av något ärende, ber vi dig dock att kontakta oss via telefon, mejl eller skicka ett brev.

Regler för vår Facebook-sida:

- Inlägg som bryter mot någon lag, är stötande, rasistiska, uttrycker kränkande åsikter eller vars innehåll kan vara sekretessbelagt tar vi bort så snart vi ser dem. Dessa inlägg sparas i våra databaser. Det gör vi också med inlägg eller länkar som kan betraktas som reklam eller marknadsföring. Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kan stängas av.

- När du publicerar ett inlägg på/till någon av våra sociala kanaler godkänner du att Länsstyrelsen i Dalarnas län lagrar och behandlar de uppgifter, inklusive personuppgifter, du lämnat. Dina synpunkter kan komma att behandlas genom handläggning om du lämnat uppgifter som berör ett ärende eller innehåller sekretessbelagda uppgifter.

- Alla eventuella hot polisanmäls.

- Vi svarar på frågor så snart vi kan under ordinarie arbetstid. Om du har något formellt ärende till myndigheten som ska behandlas eller om du vill följa upp handläggningen av något ärende, ber vi dig dock att kontakta oss via telefon, mejl eller brev. Som myndighet har vi nämligen skyldighet att spara vissa handlingar och diarieföra vissa kontakter.

Vi uppmanar alla besökare på våra sociala kanaler att anmäla kommentarer som kan vara olagliga.

Address: Åsgatan 38, 79184 Falun
Phone: 010-225 00 00
City: Falun
Zip Code: 79184



related searches:
Similar places near
Skatteverket Falun Skatteverket Falun 328 meter Hur hittar jag telefonnumret till servicekontoret i Falun? Det uppgivna är ej i bruk....
Trafikverket Trafikverket 652 meter Bra ställe att fota dig på
Högskolan Dalarna Högskolan Dalarna 1 km Så vackert
Dalabataljonen Dalabataljonen 2 km Information från Dalabataljonen, Dalarnas Hemvärnsbataljon.
Comment on this business

to add Länsstyrelsen i Dalarnas län map to your website;