facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lärcenter Falköping

About

Välkommen till Lärcenters officiella Facebooksida. Lärcenter är en mötesplats för lärande på olika nivåer. Vi anpassar utbildning till vem du är och vill vara. Här kan du förverkliga dina framtidsdrömmar!

Story

Falköping kommun och kompetens- och arbetslivsförvaltningen bär huvudansvaret för denna sida. Sidan administreras av kompetens- och arbetslivsförvaltningen.

Syftet med vår närvaro på Facebook är att sprida information om Lärcenters verksamhet och öka dialogen med invånarna. Alla inlägg och kommentarer på denna sida blir enligt offentlighetsprincipen allmänna handlingar och därmed tillgängligt för andra även om meddelandet inte visas publikt.

ALLA inlägg och kommentarer som kan uppfattas som nedlåtande, nedsättande eller insinuerande kommer omedelbart att raderas, särskilt fokus läggs på inlägg som rör enskildas etnicitet eller kulturella bakgrund. Det gäller i synnerhet kränkningar, hets mot folkgrupp, men även uppvigling, barnpornografibrott, olaglig våldsskildring eller inlägg som strider mot upphovsrättslagen eller andra lagar kommer att raderas och om så nödvändigt anmälas.

Det gäller även inlägg direkta felaktigheter/faktafel samt svordomar.

Notera av SÄRSKILT att detta INTE är ett forum för politisk debatt. Den typen av inlägg kommer i förekommande fall att raderas. Dessutom ska inlägg på sidan vara respektfullt formulerade.

Vi ser mycket restriktivt på länkning till andra webbsidor och kommentarer som innehåller länkar kommer att tas bort.

Vi förbehåller oss även rätten att blockera besökare som bryter emot ovanstående regler för sidan.



"På Lärcenter möts studerande, näringsliv och offentlig verksamhet för att hitta och tillägna sig efterfrågad kompetens. I egen regi anordnar vi grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, svenska för invandrare, Yrkeshögskola med utbildningar som Guldsmed och Signaltekniker"
Address: Nils Ericsonsgatan 5, 52181 Falköping
Phone: 0515-887100
City: Falköping
Zip Code: 52181



related searches:
Similar places near
Falans hemtjänster AB Falans hemtjänster AB 854 meter Sen Stort personalombyte sommaren 2017 är Falans Hemtjänster i Falköping/Floby under ...
Falköpings kommun Falköpings kommun 1 km Välkommen till Falköping kommuns officiella Facebooksida. En mötesplats för dig som b...
Ung Arena 9.0 Falköping Ung Arena 9.0 Falköping 2 km Lärcenter och Arbetsförmedlingen samarbetar och ger ungdomar verktyg att använda i si...
Räddningstjänsten Falköping Räddningstjänsten Falköping 2 km Det är tur att VI, har dom I vårat område!
Reviews
Allt är väl tillrättalagt i princip som det skainredning, men vissa lärare är kortsynta, de gillar inte om eleven är smart eller smartare, fast det händer överallt. Men jag vill inte studera här och mina barn kommer inte att studera här. Jag ska inte fördjupa mig i skälen, jag ger bara en generell objektiv bedömning av service och administration. Nivån på programmet är låg, vilket förmodligen är anledningen till en så hård attityd.
Finns alltid något litet gott.
Lärcenter är en plats där du kan nå dina mål,jag gillar det.
God macka och kaka.
Comment on this business

to add Lärcenter Falköping map to your website;