facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for La Bella

"مطعم بيتزا و وجبات سريعه"
Address: Kiruna
City: Kiruna


Reviews
Riktigt dålig mat, fick vänta bra länge å sen beställde vi en kebabrulle med mild sås men va typ lite uppe på toppen av rullen sen vare Inge mer sås, och sjukt lite kebab. Beställde även en fläskfilé pasta, smaka inprincip ingenting och pastan smaka mjöl typ. Kommer aldrig beställa här igen!Mat: 1/5
Att kalla de där kebab fyy före en eländig måltid 2.Tacolefser rullad i en hög, fylld med 85% sallad. till 4 remsor kebab. Bad om en stark men bara smakade sallad. Nästan ingen dressing Köttet var kallt. gissar att den här personen som gjort detta har noll erfarenhet av mat och matkultur.
Nya och fräscha lokaler. Väldigt dålig service på plats av personal, lång väntetid på maten. Man kan ju tänka sig att något som är döpt till kebab house inte borde använda sig av fryst kebab? Men maten var fortfarande smått frystkebabtallrik och man fick ca 5-7 kebabremsor och lite pommes för 120kr och dricka till de 140kr skulle aldrig vilja rekommendera denna restaurang till någon!
Liten, fräsch och ljus lokal. Personal inte allt för serviceinriktade. Verkar inte finnas Dagens lunch? 140 kr riksdaler en Kycklingtallrik är lite dyrt kan jag tycka. Fick ringa i klockan efter personal som inte var på plats vid kassan. Maten helt ok. Betyget landar på en stark 2:a.
Lång leveranstid över 1 timme. När de väl kom så hade 1 pizza inte alla ingredienser. Plus i kanten för att det gick fort att få en ny pizza levererad med alla ingredienser. Att sätta plast under pizzorna gjorde att botten blev "soggig/blöt". Vi kommer nog inte att beställa fler gånger med hemleverans.
Bra mat men jävligt små portioner. Iallafall tx kycklingtallrik. Deras pizzor är dock bra!Mat: 3/5
Första gången jag skriver en recension, men känner att jag nu borde göra det. Tyvärr så måste man ge minst en stjärna. - 10 beställningar på plats, tog betalt för 11. - Inbakade pizzor kalla/råa inuti. - Rullarnas såser var så vattniga så att det rann ut som vatten. - Dom flesta var i stort sett smaklösa enligt sällskapet. + Fina nya fräscha lokaler.
ja rekomenderar den resturangen!!! godaste mat i hela kiruna bästa personal o snälla fi fick halv pizza som inbujuden okså tack for mat
Brukar aldrig göra recensioner men nu tar jag mig tiden. Beställde kebabrulle & valde dressing men fick ingen dressing alls i kebabrullen. Hur kan man missa det. Exakt samma upplevelse för mina kollegor. Kommer aldrig äta där igen.Mat: 1/5
Ge det inte ens en chans ni kommer bli besvikna
Comment on this business

to add La Bella map to your website;