facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for La Bonne Vie

Address: Davidhallstorg 7 , Malmö 211 45, M, SE
Phone: +46 40 23 35 80
City: Malmö
Zip Code: 211 45



related searches: La bonne vie Übersetzung, La bonne vie restaurant, La Bonne Vie Cheese, La Bonne Vie Brie, La Bonne Vie menu, La Bonne Vie Triple Creme Brie, LA bonne vie Cap, La bonne Vie instagram
Similar places near
Bagêtt Bagêtt 325 meter Super gott! Smakrikt
Reviews
Mysig krog med öppet litet kök. Vi åt Oliver, ostron och moules frites och är toppnöjda med allt. Grymt god moules, fantastiska ostron och härlig personal. Full pott!Rekommenderade rätterMoules Marinieres
Vitlöksbröd med aioli till förrätt sen en mycket god Lax Wallenbergare till mig och mina svärföräldrar / min man åt Onglet! Gott vitt vin/ öl! Kommer gärna tillbaka!
Precis som en framsk bistro skall vara. Confit de Canard på en smörstekt brioche med hasselnötter inledde och efter det följde Emtrecoten som var en magisk köttbitt tillredd med perfektion, med perfekta pommes är det kanske Malmös bästa? Gå hit och ät!
Underbar atmosfär, trevlig personal och väldigt vällagad mat! Till förrätt åt vi ostron som var fantastiska tillsammans med varsitt glas champagne. Till huvudrätt åt vi båda schnitzel på kalv, otroligt gott! Har varit på La bon Vie många gånger och har alltid lika svårt att bestämma vad jag ska välja. Favoriterna är råbiff, musslor och schnitzel.
Bra lokal, väldigt bra bemötande och presentation av menyn på Alla Hjärtans Dag Alla rätter var jättegoda, högsta betyg till kockarna. goda viner. Vårt 1:a besök men inte vårt sista, hit går vi gärna igen.
Malmös bästa Moules marinières/frites, i alla fall av de jag har testat har även testat Moules på Kajuteriet, Dockans Hamnkrog och Syltan. Provade även La Bonne Vies Escargots à la provençale, dem kan jag också rekommendera. Jättetrevlig personal som lyckades "klämma in" oss och fick oss att känna oss välkomna.
Mussla med fries är färsk och gott. Portionen är tillräcklig.Mat: 4/5
Fransk restaurang på David halls torg. Trevlig personal och väldigt god mat! Kanske en aningens dyrt men kvaliteten på det vi åt uppvägde kostnaden.
Väldigt trevlig personal. Dock var entrecôten och fisksoppan på gränsen till kall och inte jätteimponerande.
Trevligt bemötande och riktigt god Boeuf Bourguignon. Smakrik och vällagad men tyvärr lite snål portion, sällskapet åt fisksoppa som även den var god men något gräddig. Fick dryckesrekommendationer som passade bra både till fisken och grytan.
Comment on this business

to add La Bonne Vie map to your website;