facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for La Chef

La Chef
"Vi serverar stans godaste frukostmacka och högrevsburgare i Lunda industriområde i Spånga.Vi använder råvaror av högsta kvalitet och samarbetar med svenska gårar.Syftet är att både ge kunden en bra matupplevelse samt bidra till våra bönder.Vi tävlar inte. Vi fokuserar 100% på maten och kundnöjdheten.Ju nöjdare kunder desto gladare är vi.Vi blir supernöjda och energifyllda när kunderna lägger till betyget 5 av 5 ."
Address: Fagerstagatan 48 , Spånga 163 53, AB, SE
Phone: +46 73 663 13 23
City: Spånga
Zip Code: 163 53


Opening Hours

Monday: 05:00-15:00
Tuesday: 05:00-15:00
Wednesday: 05:00-15:00
Thursday: 05:00-15:00
Friday: 05:00-15:00


related searches: A la chef Bedeutung, Le Chef, La Chef menu, La cheffe, La Chef restaurant, La chef meaning, La chef or le chef, La Chef phone number
Similar places near
Spångapunkten Spångapunkten 2 km Personalen trevlig! Maten var intressant annorlunda, väldigt tunn med mindre kanter, ...
Reviews
Alltså chockerande bra ! Allt va lååångt över förväntan ! Toppen service, jätte gott, snyggt upplägg ! Finns verkligen inget att klaga på. Rekommenderas
Måste vara stans hemligaste finburgarställe! Och att vi har det i Spånga och ju fantastiskt. Supergoda burgare, fint presenterat och mycket trevlig service. Vi åt Jalapeño Cheeseburger, Cheeseburger och Avocado Halloumi Burger. Beyond Burger finns som alternativ Några sittplatser finns inne och några ute, men annars take-away. Miljön är ju lite speciell där i industriområdet, men rätt kul tyckte vi som satt på uteserveringen i skuggan Vi kommer definitivt tillbaka!
Efter en hård vecka och stress så besökte jag detta hak. Tack för upplevelsen och det trevliga bemötande. Nu är jag redo för helg med ett leende på läpparna och mätt i magen. Kommer med säkerhet tillbaka för både den fräscha frukosten samt lunchen. Ni får inte missa detta!
Tog med ex och barn för att testa hamburgare, idag åkte vi till ett industriområde där det låg en liten grå låda som inte såg mkt ut för världen. Ex och son var lite skeptisk men jag hade ju lite inside tips att de skulle vara bra. Liten lokal men trevlig service....sen vilka burgare. Magiskt bra och vilken klass! Så mitt tips var äventyrliga och spana in ett industriområde och ät stans hitentills bästa burgare.
Galet bra hamburgare! Vilken överraskning, hamburgare i världsklass mitt i Lunda industriområde. Plats att sitta både inne och ute men vi tog med oss hem. Proppmätta och extra plus för dippsåserna och vegetariska alternativ. Rekommenderas verkligen för den hamburgstokiga! Har även hemkörning med Uber Eats.
Fantastiskt överraskande god matupplevelse hos La Chef! Kunde aldrig tro att det gick att hitta så här bra burgare i Lunda industriområde men jag är lyckligt motbevisad! Allting från själva bemötandet till de färska råvarorna i maten imponerade! Väl tillagat kött med hög kvalitet som kändes på smaken. Rikligt med bacon och ordentliga skivor dessutom uppskattas extra av mig! Pommesen och dippen var goda dom också! Länge sedan jag tyckt man får vad man betalar för på alla nya burger ställen men det får man verkligen här! Ett ställe för dem som gillar riktiga burgare på riktigt helt enkelt! Och till råga på allt frågade ägaren om jag ville ha med mig 3st! frukostmackor hem eftersom det var nära stängning. Kunde inte blivit ett bättre första besök och 5 stjärnor räcker inte till för att beskriva min upplevelse hos La Chef : tack igen!
Riktigt bra burgare! Började bra direkt med en ”boll” av grovmalen färs högrev/bringa som lades på stekbordet Pommes och dipp var också väldigt bra. Helt klart en ny lokal favorit!
Tror att det här är min godaste burgare jag har ätit, sjukt bra råvaror, saftigt kött, supergoda och krispiga pommes med skalet kvar , rekommenderar detta ställe starkt! 10/10
Helt klart bästa burgarna i Stockholm! Servicen är kanon och som sagt, burgarna!! Litet ställe med väldigt stort hjärta.
Riktigt, riktigt goda burgare! Lite oväntat med tanke på läget. Älskar hamburgare och har ätit många, detta är helt klart toppklass! Tråkigt att det inte verkar gå så bra. Stötta denna restaurang så att den kan vara kvar.
Comment on this business

to add La Chef map to your website;