facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for La Ciotola

Address: Bagarevägen 1 , Stenkullen 443 61, O, SE
Phone: +46 302 220 67
City: Stenkullen
Zip Code: 443 61



related searches: La ciotola meaning, Ciotola English, Ciotola Deutsch, La Ciotola, Bergamo, Scodella
Similar places near
Nuris Nuris 233 meter
Yammine, Jean Yammine, Jean 233 meter
Stugans Kök & Catering Stugans Kök & Catering 635 meter God rejäl mat typ husmanskost och buffé med flera rätter. Perfekt salladsbord där man...
Lena Svensson Lena Svensson 635 meter
Pamp, John Göran Pamp, John Göran 901 meter
Reviews
Åt Pasta alla Crema di Funghi Porcini, väldigt god och prisvärd. Det enda negativa är lokalen som är lite trist men det påverkar inte mitt omdöme då det fortfarande är fantastiskt att kunna få en såpass god och genuin pastarätt för 85kr
Väldigt god pasta till bra pris. Lokalen hade kunnat varit lite mysigare inredd men det spelar inte så stor roll, då maten är god och personalen är trevlig. Rekommenderas!
Torsdagspastan med crema porcini är ruskigt god!
Grymt! Godaste ätit på länge, personalen är sjukt trevligt och maten kommer snabbt och är ljuvligt god. Tog själv räkpastan och det var ett mycket bra val, till nästa gång blir det lite klassisk bolognese. Utsikten över bustationen och tåget är bara pricket över i:et. Alla som är i stenkullen trakterna kom hit ni kommer inte ångra er det är värt varenda krona!!
Mycket bra, god robust pasta. Inga krussiduller utan råvarorna ger smaken. Lätt att drömma sig tillbaka till en italiensk trottoarservering där primin smälter i munnen. Fast det som serveras här är är en primi gigante.
Grymt!!!!! Detta var otroligt gött, personalen är hur trevlig som helst. Kändes som man satt hemma och åt med familjen. Skålen får 5/5 stjärnor
Enkelt, trevligt och maaaagiskt gott! Italienska kockar, vegetariskt alternativ och vi fick ha med Bruno in eeh, en hund alltså. Värt att åka av E20 och besöka, alla dagar i veckan.
Riktigt bra lunch, även om salladsbuffén är medioker. Rekommenderar 2 mindre portioner med pasta och naturligtvis en riktig espresso efter maten. Går även att ta med mat.
Superbra ställe! Även Illy-kaffe finns. Äkta italienska maträtter och vänlig servering. Restaurangen I sig är modest: maten dominerar.
Inget ställe man utifrån förknippar med så utmärkt mat! Jag hade inte så höga förväntningar. Enkel inredning mm men den italienska buffén var toppen.
Comment on this business

to add La Ciotola map to your website;